Ha nem a tömöd a megfelelő zsebeket, vessél magadra

2017. január 5. 11:50

Varga G. Gábor
Facebook
Ha bárki azt hiszi, hogy mindezt csak mitugrász újságírókkal lehet megtenni, téved. Bárkitől elveszik az üzletét, másokat tönkretesznek, a legszegényebbek feje fölül a házat viszik el, mindegy.

„Szóval jogerősen kimondta a bíróság, hogy nem lehetett volna minket bezárni úgy, ahogy tették. ÉS? Hiszen be akartak minket zárni. Sehogy máshogy nem lehetett volna elérni, hogy megszűnjön a Népszabadság Online - NOL.hu, és ezét a célért még a nyilvánvaló és ordas törvénysértés is belefért. (Egy olyan, maghát üzletembernek nevező személynek, aki a hírek szerint éppen három megye napilapját kívánja megvenni.)

Következménye mindennek lesz-e?

Jelen állás szerint a látszat az, hogy Magyarországon a cél érdekében bármilyen törvénysértés megengedhető. Októberben velünk csinálta meg Pecina, holnap Veletek csinálja meg a blöffkriály, a kiskirály, a nagyúr, a fukszos gyerek, vagy bárki... Bárki. És ha bárki azt hiszi, hogy mindezt csak mitugrász újságírókkal lehet megtenni, Téved. Bárkitől elveszik az üzletét, másokat tönkretesznek, a legszegényebbek feje fölül a házat viszik el, mindegy. Bármit kitalálhatsz, megteheted, ha jó helyen barátkozol. Ha nem a tömöd a megfelelő zsebeket, vessél magadra. A törvények? Ne nevettesd ki magad, mert még jönnek a gazdasági indokok!

Szégyellje magát mindenki, aki részt vett benne, mondom, mindenki, és ízlelgesse a kifejezést: tör-vény-sér-tő. Csak szólok: ezután a bű-nö-ző szokott lenni a következő állomás!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezzel kezdjen valamit a cikkíró:

index:
Soha nem volt még ennyi pénze a kormánynak
MRT
2017.01.05. 13:20

A harmadik negyedévben 287,1 milliárd forintos többletet mutatott a kormányzati szektor egyenlege, ami a GDP 3,3%-ának felel meg. Egyáltalán szufficitre sem volt példa korábban, nemhogy egy ekkora gigantikus többletre – írja a Portfolio.hu a KSH adatai alapján.

"A törvény értelmében az intézkedést megelőzően legalább tizenöt nappal ki kell kérni az üzemi tanács véleményét, ami ebben az esetben elmaradt."

Vajon a Mediaworks miért nem kérte ki?
Talán - nem talán, biztos - hogy ezért:
Mert ilyen "emberekkel" állt szemben: "Bárkitől elveszik az üzletét, másokat tönkretesznek, a legszegényebbek feje fölül a házat viszik el".
Mert 15 nappal korábban az ilyesmiket író embereknek egy normálisan gondolkodó tulajdonos nem fedi fel a lapjait:
Hogy aztán 15 napig szemétkedjetek, teleordítsátok a világot az aljas hazugságaikkal.
Teljességgel felelős, racionális lépés volt a "nem tájékoztatás".

Nem hiányoztok.
Most már viszont meg kell teremteni a tárgyilagos magyar sajtót.

Az ismétlés a tudás anyja.
Ha érted egyáltalán.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés