Politikai okok miatt mégsem várnak szeretettel a Maradj Talpon kvízműsorba

2017. január 10. 15:43

Varga Dániel
Facebook
Egészen ma délutánig úgy hittem, kipróbálhatom magam a műsorban, amikor is telefonon keresett egy újabb munkatárs, aki tájékoztatott arról, hogy felső vezetői döntés alapján mégsem mehetek a kvízjátékba.

„Politikai okok miatt mégsem várnak szeretettel a Maradj Talpon kvízműsorba

Régóta ki szerettem volna próbálni magam a »Maradj Talpon« televíziós kvízműsorban. Nemrégiben elhatároztam, hogy jelentkezem, be is hívtak meghallgatásra. A casting-on mindenki nagyon kedves volt, ki kellett töltenem egy tesztet és készítettek egy interjút. A válogatás végén a munkatárs elmondta, hogy valószínűleg jöhetek játszani, megállapodtunk január 11.-ben.

Január 4-én felkeresett egy telefonos munkatárs, hogy pontosítsunk néhány adatot, és tájékoztatott arról, hogy a korábban már egyeztetett napon várnak a stúdióban felvételre. Erről egyébként ugyanezen a napon egy e-mailt is kaptam, amiben pontos részleteket is közöltek (kezdés, helyszín, öltözködéssel kapcsolatos elvárások stb.), a levelet pedig ezzel a mondattal zárták: »Várunk szeretettel, és számítunk rád!«

Egészen ma délutánig úgy hittem, kipróbálhatom magam a műsorban, amikor is telefonon keresett egy újabb munkatárs, aki tájékoztatott arról, hogy felső vezetői döntés alapján mégsem mehetek a kvízjátékba. Elmondta, hogy ő nagyon röstelli a dolgot és nem is igazán érti, hogy miért két nappal a felvétel előtt derült ez ki. Amikor rákérdeztem a dolog miértjére, a válasz az volt, hogy a munkahelyem miatt. Két mondattal később azonban kibújt a szög a zsákból, a munkatárs közölte, hogy politikai okok vannak a háttérben. »Csak nem az a baj, hogy az egyik politikai párt tagja vagyok?« A válasz hallgatás volt, végül a munkatárs még egyszer elnézést kért tőlem és csak annyit mondott, hogy talán majd pár év múlva jöhetek játszani. Legkorábban 2018 tavasza után – gondoltam magamban.

A játék szabályzata alapján a szervezőknek joguk van eldönteni, ki mehet játszani és ki nem. Ez eddig rendben is van, de az én esetemben még e-mailt is küldtek arról, hogy szeretettel várnak a megadott időpontban a megadott helyen. A válogatón egyébként külön rákérdeztem arra, hogy nem probléma-e, hogy önkormányzati képviselő vagyok, és az Országgyűlésben dolgozom tanácsadóként. Akkor elmondták, hogy ez egyáltalán nem gond, hiszen számos önkormányzati képviselő, polgármester és országgyűlési dolgozó fordult már meg náluk.

Mindent egybevetve nyilván csalódott vagyok, hogy nem próbálhattam ki magam a játékban. Ugyanakkor ismét ékes bizonyítéka mutatkozott meg annak, hogy is képzeli el a Fidesz 2017-ben a polgári és demokratikus Magyarországot.

Hogy mi az egész történet tanulsága? Ahhoz, hogy talpon maradj, először le kell térdelned!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a helyzet, hogy addig rendben hogy beleptel a Partba, csak ezuttal nem abba amelyikbe kollott volna.

Válaszok:
pollip | 2017. január 11. 10:34

LOL, azért itt van néhány áttétel...

Ez a Varga nevű ficsúr azt MONDJA, hogy nekivalami munkatárs azt MONDTA, hogy a "felső vezetői döntés" alapján nem vehet részt a játékban.

"Mindent egybevetve nyilván csalódott vagyok, hogy nem próbálhattam ki magam a játékban. Ugyanakkor ismét ékes bizonyítéka mutatkozott meg annak, hogy is képzeli el a Fidesz 2017-ben a polgári és demokratikus Magyarországot."

A Fidesszel akart játszani?

tegnap meg feltörték Mirkóczki ajtaját..
Egy másik meg játszott volna, de nem játszott.
ATV-ben, meg HírTV-ben játszhatott volna.

"Elképesztő, hova jutott már a Fidesz kicsinyességben. Nem engednek be valakit egy kvízműsorba, csak mert ellenzéki??? "

Ez történt?

"Danit személyesen ismerem, egy művelt történészről van szó.."

Akkor mit keres a Jobbikban? Antikvitás koránál tart?
Mert, ha még jóképű töritanár lenne..

Gondolom, Dánielnél ez a szamárlétra alsó foka.
Valahogyan "be kell robbannia " a közéletbe. :-))
Egyesek még mindig azt gondolják, hogy hazudozással, üres dumával lehet hatni az emberekre.

"Nem vitatom hogy művelt történész a srác,bizonyára így van,de nem hiszem hogy akkora tényező lenne,hogy le kéne tiltani."

Ezt gondolom én is.

Ki ez? És mibe lépett bele?

Kivagy te egyáltalán, aki itt nyekeregsz? Illene tudni bárkinek is? Amúgy meg híranyag lett belőle, akárhogy is nézzük. :)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában