Elhunyt Udo Ulfkotte német újságíró

2017. január 14. 17:47
Szívinfarktusban elhunyt Udo Ulfkotte, a FAZ korábbi újságírója, aki az utóbbi években több könyvet publikált például arról, hogy szerinte hogyan manipulál a média, illetve hogyan profitálnak egyesek a menekültválságból. Ulfkotte 56 éves volt.

Életének 56. évében szívinfarktusban elhunyt pénteken Udo Ulfkotte. A FAZ korábbi újságírója újabban olyan szélsőjobboldalinak nevezett könyvekkel tett szert nemzetközi hírnévre, mint a Megvásárolt újságírók, vagy A menekültipar.

Könyveit Magyarországon a Patmos Records, a Hit Gyülekezete kiadója adta ki. A Megvásárolt újságírók című könyvében Ulfkotte leírta, hogy miként „vásárolták” őt meg a FAZ tudósítójaként arab olajsejkek, titkosszolgálatok és lobbisták például ingyen utakkal. A legutóbbi, Magyarországon megjelent könyve a menekültiparról szól: ebben arról írt, hogy szerinte gyógyszercégek, pártok és biztosítók is profitálnak a menekültáradatból.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

RIP
A jók korán mennek el.

Biztos, hogy szívinfarktus volt?????????????????????

Naggyon fiatal volt.

Vallszeg..................

Merkel benne lehet???????????

Várom Merkel reagálását..............

Mmegölllllték.............................

Ami furcsa, ahogy a Spiegel kommentálta a hírt. Ulfkotte valamennyi egészségügyi problémájáról beszámolt: mérgesgáztól roncsolt tüdő, rák, szívrohamok malária. Mintha attól félne a média, hogy az emberek idegenkezűséget feltételeznek. Ami valljuk meg, nem elképzelhetetlen és Ulfkotte is írta többször, a titkok kiszivárogtatói nem élnek sokáig.
R.I.P. Udo, fontos könyveket írtál.

Isten nyugosztalja, bátor ember volt.

Van olyan meggyőződés, aminek a megvallásával egzisztenciális csúcsokra lehet jutni, van, aminek a megvallása életveszély. Nyilván nincs ez jól.

Csak annyira, amennyire te gyártanál elméleteket egy hősi, megalkuvás nélkül Orbán ellenes demokrata halála esetén.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés