Nem lesz heti a Heti Hetes

Durván megritkítják a Heti Hetest

2017. január 18. 09:21

Idén már nem lesz minden héten Heti Hetes, a korábban tervezett 40 helyett csupán 16 adást rendelt be az RTL. A döntés mögött nem politikai, hanem gazdasági okok állnak.

Idén szeptemberben lesz majd 18 éves a Heti Hetes, de a műsor addigra már nem lesz heti, miután az RTL úgy döntött: 40 helyett csak 16 adást rendel be a politikai beszélgetős műsorban a 2017-es évre – írja a Blikk.

Ónodi György, a műsor producere a lapnak elmondta: a csatorna producere az év végén közölte velük, hogy  2017-ben 40 adás helyett csupán 16 lesz: március-áprilisban, valamint október-novemberben megosztva. Ónodi hozzátette: nem politikai, hanem gazdasági okok állnak a döntés mögött, de nem a szereplők gázsija óriási, hanem a műsor technikai igénye hatalmas.

Az RTL részéről a Blikk megkeresésére azt közölték: „A Heti Hetes az RTL egyik legrégebbi és legsikeresebb brandje. Nagyon fontos számunkra ez a műsor, a jövőben is számolunk vele, ezért gondoljuk úgy, a Heti Hetesnek meg kell újulnia.” Mint Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese kifejtette: „A Heti Hetes a mai napig hozza azokat a számokat, amit elvárunk tőle, hogy az RTL II-n, ami egyébként csatornaátlag- vagy a feletti mutatókat jelent. Ez pedig egy jól működő formátum így.”

A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/27884