Kell a TASZ!

2017. január 25. 13:15

Bodoky Tamás
Facebook
Indexes újságíróként kerültem kapcsolatba a most eltakarításra kijelölt jogvédőkkel, akkor még nem sejtettem hogy békaemberekkel fogok találkozni.

„Indexes újságíróként kerültem kapcsolatba a most eltakarításra kijelölt jogvédőkkel, akkor még nem sejtettem hogy békaemberekkel fogok találkozni. Közérdekűadat-eltitkolásos ügyekben kértem és kaptam jogi segítséget tőlük, együtt pereltük ki a csillagászati rektori fizetéseket, a sávolyi motorversenypálya állami hiteléhez készült hatástanulmányt, és a Vértesi Erőmű csődjéhez vezető gyanús szerződéseket, de kaptam tőlük 2006-os rendőri túlkapásos sztorit is. A TASZ-nál láttam először sikeres nem kormányzati szervezetet, sőt egy darabig úgy volt, hogy az első magyar oknyomozó portál is a TASZ égisze alatt indulhat el. Ez végül másképpen alakult, de az atlatszo.hu létrehozását mégis inspirálta a TASZ. Ha neked is fontos hogy tovább működhessenek, most te vagy a Soros!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te ne kiperelni akarj, hanem dolgozni!
Dolgozni a hétköznapi emberért, akiknek a tüdejét a gumiégetős autós fesztiválok, az idegeit a tucc-tucc üvöltés teszi tönkre.
Ők az ország szakácsnői, villanyszerelői, kertészei, kőművesei, ápolónői, orvosai,tanárai, akiknek ugyanolyan joguk van az élethez, pihenéshez,mint a Soros pénzén viháncoló trendi mucuskáknak és az Orbán fóbiás hatalom utáni sóvárgóknak!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés