Külföldön szerkesztik a kormánypárti sajtót

2017. január 30. 21:27
Gottmayer Lea
Reflektor
Hazugság, hogy a globalizmus ellen küzd itthon a kormány és a kormányoldali média. Ők maguk a globalizmus.

„Hogy a pékben lehet az úgynevezett antiglobalista oldal az áldozat, hogy ha ők adják az amerikai és az orosz elnököt és Orbán Viktor omnipotenciáján keresztül Európa egyik legmeghatározóbb politikusa? Amikor a legnagyobb politikai pozíciókból kiabálnak emberek, hogy elnyomnak, elnyomnak, mi ez, ha nem az igazi áldozati kultúra?

Elég következetlen még továbbá az is, hogy azok, akik azzal magyarázzák közéleti létezésüket, hogy egy nagy nemzetközi elit ellen harcolnak, azok ugyanúgy  importálnak problémákat, konkrétan copy paste alapján bemásolják a Breitbart médiabirodalom és egyéb amerikai „alt-jobb” oldalak szellemi termékeit. Ugyanúgy, ahogy a teljes magyar kontextust figyelmen kívül hagyja, aki a fehér középosztálybeliek privilégiumait lobogtatja pallosként vagy a rasszizmus fogalmát egy teljesen más történelmi kontextusból Magyarországra helyezi, ugyanannyira magyartalan az, aki az amerikai anti-rasszista küzdelem és píszíjelenségek ellen küzd. (...)

Hazugság, hogy a globalizmus ellen küzd itthon a kormány és a kormányoldali média. Ők maguk a globalizmus. Amerikai szavakat, amerikai vitákat és amerikai külpolitikai érveléseket importálva teljesen figyelmen kívül hagyják a magyar érdekeket, a magyar valóságot. Ők azok, akik egy nagy globális elit tagjai, akik közpénzből küzdenek egy láthatatlan ellenség ellen, és ők azok, akiket nem érdekel hazánk történelme és geopolitikai helyzete.„

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na és?!

Gottmayer Lea meg Hillary Clintont másolja.

Hillary Clinton veresége a liberális feminizmus veresége
http://mandiner.hu/cikk/201611..

A pékek nevében kiérem magamnak!
A többi is marhaság.

Muccuska!
Amiről értekezni teccik, az most van változóban!
Teccik érteni???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés