Levelet kaptam Rákay Philiptől

2017. február 3. 13:10

Kasnyik Márton
444

Rákay Philip, úgy tűnik, nagyon mérges lett, hogy megírtuk, hogy miután az állam kétmilliárdért megvásárolta a mi pénzünkből a mezőhegyesi ménesbirtokot, aztán a cég az igazgatóságába emelte Rákayt, és akkor még hatmilliárdot rakott a cégbe tőkeemelés formájában, szintén a mi pénzünkből.

„Rákay Philip, úgy tűnik, nagyon mérges lett, hogy megírtuk, hogy miután az állam kétmilliárdért megvásárolta a mi pénzünkből a mezőhegyesi ménesbirtokot, aztán a cég az igazgatóságába emelte Rákayt, és akkor még hatmilliárdot rakott a cégbe tőkeemelés formájában, szintén a mi pénzünkből. (Sarkadi kollégám és padtársam egyébként még az Origóban nagyon érdekes riportot írt a ménesbirtokról.)

Annyira mérges lett Rákay, hogy írt egy levelet, ami, mivel benne van a címében, hogy Nyílt levél, és valahol elég vicces is, ezért az alábbiakban változtatás nélkül bemutatom.

(Mellékes, de Rákay egy sdwatson.hu-s emailcímről küldte a levelet. Az sdwatson.hu oldalon nincs semmi, de a domaint a Lounge Design Kft. nevű cég jegyezte be 2015 végén; a Lounge Design Kft. egy Balásy Gyula nevű ember érdekeltségébe tartozik, akárcsak a New Land Media Kft., ez a két cég nyerte el 1,9 milliárd forintos keretszerződésben Rogán Antal propagandaminisztériumától a 2017-es, »Az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátása 2.« munkát. Az SD & Watson Zrt. pedig Rákay és a TV2-s Pindroch Ferenc frissen indult cége. Még csak egy mérleget adtak le, abban 76 millió forint bevételt és 29 millió forint profitot mutattak ki, utóbbit rögtön ki is vették a tulajdonosok osztalékban.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/28257