Új helyen

Több egykori népszabadságos is a 24.hu-nál folytatja

2017. február 6. 17:34

Spirk József után újabb négy egykori népszabadságos újságíróval erősít a 24.hu: a portálnál folytatja Pető Péter, Bita Dániel, Bordás Gábor és Baksa Roland. A hvg.hu is leigazolt egy volt népszabist, Gergely Mártont.

Négy egykori népszabadságos újságíró érkezik a 24.hu-hoz: Pető Péter, a napilap volt főszerkesztő-helyettese felelős szerkesztő lesz a 24.hu-nál. Bita Dániel, aki a Népszabadság politikai és gazdasági rovatát vezette, a portálnál közéleti rovatvezetőként folytatja. Bordás Gábor a 24.hu közélet rovatának helyettese lesz, míg Baksa Roland ilyen pozíciók nélküli újságíróként kerül a híroldalhoz.

Gergely Márton, aki Petőhöz hasonlóan szintén főszerkesztő-helyettes volt a Népszabadságnál, a hvg.hu Itthon rovatának vezetője lesz.

Az már korábban kiderült, hogy a volt népszabisok egy nagyobb kontingense a Népszavánál folytatja: február elejétől 14-en csatlakoztak a megmaradt egyedüli baloldali napilaphoz, de azt már most tudni, hogy a későbbiekben további négy volt népszabadságos érkezik majd.

A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/28315