Végleg megszűnt a Heti Hetes

2017. február 22. 10:35
Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes – írta kedden este a Facebookon Para-Kovács Imre. A korábbi hírek még arról szóltak, hogy bár megritkítják az adások számát, teljesen nem fog megszűnni a műsor.

Januárban még csak arról szóltak a hírek, hogy bár durván megritkítják – az eddigi évi 40 helyett csak 16 adást terveznek erre az évre –, meg azonban nem szűnik a Heti Hetes. Kedden este azonban Para-Kovács Imre azt írta a Facebook-oldalán: „Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes.”

A korábban hosszú évek az RTL Klubon, egy ideje viszont már csak az RTL II-n futó politikai kibeszélőshow egyébként idén szeptemberben lett volna 18 éves.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A dívány maradt, a qrvák cserélődtek, a műsor címe változott.

"...amit senki sem nézett, de mindenki tudta, hogy mi volt benne" - tehát újat már saját politikai oldalának sem tudott nyújtani.

Akik előszeretettel rinyálnak a "politikai kultúra" állapotáról... azok jobban teszik, ha a Heti Hetes környékén kezdik a vizsgálódásukat. Amit 1999-től művelt Farkasházy, Gálvölgyi, Hernádi, Verebes, Havas, Kéri... nos, azok a heti gyűlöletszeánszok (ne felejtsük el, egészen elképesztő nézettsége volt az akkor induló RTL Klub szombat esti főműsoridőben leadott zászlóshajó-műsorának!) valami egészen új "minőséget" hoztak be a politikába. Azt hiszem sokat nem kockáztatok azzal: ha nincs ez a műsor, akkor 2002-ben NEM jut újra hatalomra az MSZP-SZDSZ.

:(

A sok fideszes kommentelő egyébként se nézte az RTL-t. Akkor meg nekik nem mindegy?

Ja, a "humor nagyágyúi".
Aztán amikor a 2002-es kormányváltás után minden zökkenő nélkül ment tovább a műsor ugyanabban a hangnemben, ugyanazt a (most már ellenzéki!) oldalt támadva, akkor Verebes (miután ugye majdnem négy éven át azzal védekeztek Heti Hetesék, hogy a "humor ellenzéki műfaj" [talán Farkasházy-tól származik ez a megállapítás]), kénytelen volt elismerni, hogy hát nem tudnak kibújni bőrükből...

Jaj Istenem, lehet még valahol hallgatni a csodálatos Teddy páratlan humorát vagy már mindenhol elhallgattatták a drága embert a fasiszta pribékek? A hocipo.hu-n kívül már a nyilasok randalíroznak mindenhol.

legalább világossá és bizonyítottá vált, hogy kik is ezek az emberek

Nekem ma bejön a humorod:-))))))))))

De miből fog élni Para Kovács Imre vagy Ábel Anita?

Még ez a műsor ment?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés