Vissza

Stumpf András visszatér a Heti Válaszhoz

2017. március 9. 10:48

Stumpf András áprilistól a Heti Válasznál folytatja karrierjét. Stumpf éppen a Heti Választól érkezett a Mandinerhez két évvel ezelőtt, és most egy kedvező ajánlat miatt tér vissza egykori munkahelyére.

Áprilistól visszatér korábbi munkahelyére, a Heti Válaszhoz Stumpf András, a Mandiner főmunkatársa. Stumpf két éve éppen a Heti Választól távozott érkezett a Mandinerhez.

Noha vártam volna még a nyilvánossággal, tekintve, hogy ezekben a percekben is nagy erőkkel és élvezettel dolgozom a Mandiner számára készülő anyagokon, a 24.hu ma nekem szegezte a kérdést: igaz-e az értesülésük, hogy áprilistól a Heti Válasznál folytatom. Igaz. Az ok pofonegyszerű: kedvező ajánlatot kaptam a laptól, amely első munkahelyem volt, amelynél több mint tíz évet töltöttem, amelynek gárdáját emberileg és szakmailag is nagyra tartom. A Mandinernél töltött két évem szintén rengeteg hasznos tapasztalattal és emberi-szakmai kapcsolattal gazdagított, amelyeket továbbra is ápolni fogok. Egyszerűbben: a Mandiner már Ufi kora óta a szívem csücske és az marad a továbbiakban is” – mondta el Stumpf András a váltással kapcsolatosan.

A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/29033