Egy pillanatig lehetett örülni a 888 letiltásának

2017. április 3. 9:37

Jámbor András
Facebook
Bármennyire is undorító a 888, nem lenne jó, ha a Facebook teljesen letiltaná.

„Nyilván ez nem lesz egy népszerű poszt, de azért a 888 Facebook-oldalának tegnap esti letiltásának (aztán visszaengedték őket helyesen) pont a kárörvendés egy pillanatáig lehetett örülni. És ezt nem azért írom, mert szolidáris vagyok velük, nem vagyok az, és nem is azért, mert azt gondolom, bármit lehet mondani, nem. Az a poszt, amiért valszeg eltiltották a 888-at, a gyergyói cigányok házainak felgyújtásának mint székely (sic!) hőstettnek való örvendés, pont az a cucc, amiért bármilyen értelmes országban büntetőeljárás indul.

Ezt a posztot helyesen is szedi le a Facebook a saját működési szabályzata szerint. És bár azt gondolom, hogy az egész 888 szellemisége egy merő uszítás, de tök nehéz kérdés, hogy egy ingyenesen felületet adó magáncég, amely az ingyenességel brutális monopolimot szerez magának az információ átadás terén, bezárhat-e bármit kb. És szerintem azért bármennyire is undorító a 888, nem lenne jó, ha a Facebook teljesen letiltaná. Tehát szedegesse csak le a Facebook tőlük is és mindenkitől is az uszító tartalmakat, de ne tüntesse el őket a Facebook föld színéről.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az a poszt, amiért valszeg eltiltották a 888-at, a gyergyói cigányok házainak felgyújtásának mint székely (sic!) hőstettnek való örvendés, pont az a cucc, amiért bármilyen értelmes országban büntetőeljárás indul."
Házainak felgyújtásának, hőstettnek.
Megőrülök!
Ez az ember újságíró?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés