Baj, hogy a magyar diákok itthon kapnak amerikai diplomát?

2017. április 10. 11:56
Az ATV riportere mindent megtett, hogy a CEU ügyében konkrét válaszokat kapjon Rétvári Bencétől, de nem nagyon járt sikerrel.

Miért az amerikai kormánnyal akar tárgyalni a magyar kormány a CEU-ról, amikor ebben az ügyben New York állam a felelős – tette fel a kérdést Benyó Rita, az ATV riportere Rétvári Bencének a Parlamentben. Az államtitkár szerint a módosítás csak az amerikai kormány elvi támogatását várná el, amit az meg is adhatna, ha szeretene.

A riporter ezután azt szerette volna megtudni, miért probléma, hogy a magyar diákok az ország elhagyása nélkül kaphanak amerikai diplomát. Révári Bence válaszként azt kritizálta, hogy egy amerikai diplomát adó egyetemnek csak Magyarországon van campusa. Szerinte „józan ésszel is belátható”, hogy ez milyen igazságtalan versenyelőnybe juttatja a CEU-t. Az államtitkár ezután inkább visszakanyarodott az első állításához, mely szerint csak elvi támogatást szeretnének.

Benyó Rita többször is szembesítette Rétvárit a téves állításaival, aki percről percre jobban izzadt a kérdésektől, végül inkább egyéb programjára hivatkozva elköszönt a riportertől. 

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valaki válaszolhatna arra a kérdésre, hogy nekünk, magyar állampolgároknak, magyar adófizetőknek miért lesz jobb az új szabályoktól? Milyen előnyt jelent?

Válaszok:
gwrf | 2017. április 10. 14:04

Sosem arról szólt, hogy neked jobb legyen.

A némethszilárdi szellemi posványban vegetáló szaros prolik hergelése volt a cél.
Azoké, akik nem csak leírják, de el is hiszik, hogy aki kiment, azokat gyakorlatilag egyesével fizette le Soros, és igazából azért vonultak ki, hogy megkoronázzák Gyurcsányt, és genderfeminácizmust vezessenek be Magyarországon.
Akik Szaniszlótól "értesülnek" a lakásukon kívüli világról.

A sötét tömeg hergelése és irányítása a legfontosabb feladat minden populista vezér számára. Ők azok, akik biztos elmennek szavazni, akiknek nincsenek kételyeik. Ők az a kétmillió, amelyik bármeddig hatalmon tartja az újbolsikat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés