A propagandáról

2017. április 16. 21:31

G. Fodor Gábor
888
Soros katonáiként szervezik a Soros György melletti tüntetéseket. Így működik, kérem szépen, a Soros propaganda. Élén Soros seggnyalóival.

„Soros egyeteme mellett kampányolva fogyott el a »független és objektív sajtó« türelme. Nem volt türelmük tovább hazudni magukról, mert úgy érezték, veszélyben a gazda. Ezután egy szemérmetlen beismerő vallomás hisztérikus felvonásai következtek. Az index, hvg, 24.hu újságírói haditudósítókká lettek. A 444 többé már formailag sem újság, hanem Soros György online szórólapja (Soros  ráadásul komisszárokat küldött a srácok nyakába). Nem tájékoztatnak, hanem agitálnak, nem beszámolnak, hanem zavart keltenek. Soros katonáiként szervezik a Soros György melletti tüntetéseket. Így működik, kérem szépen, a Soros propaganda.

Élén Soros seggnyalóival, a gerinctelenekkel, azokkal, akikről senki se tudja, hogy hogy fognak elszámolni lelkiismeretükkel.

Hiszen mindenki tudja, hogy ki is az a Soros György. A világ egyik leggazdagabb embere, egy szélsőséges nézeteket valló milliárdos, aki nem riad vissza attól, hogy érdekeit minden eszközzel érvényesítse. Soros támogatja az illegális bevándorlást, mert akadályt lát a nemzetekben. Gazdasági instabilitást akar elérni, mert a zavarosban könnyebb halászni. Céljaiért pedig nem sajnál dollármilliárdokat áldozni és ha kell, káoszt előidézni.

Egy nem megszokott választási kampányra kell tehát felkészülnünk. Soros katonái gazdájukhoz hasonlóan elutasítják a demokratikus versenyt, nem fognak személyesen részt venni a választásokon, nem fogják megmérettetni magukat, céljuk a zavarkeltés és a rombolás. Miközben látszólag mindent depolitizáltak, valójában mindent politikaivá tettek. Két pszichedelikus bölcsészcsaj smárolása az Oktogonon így lesz a szemükben rendszerváltás és forradalom. Pedig lehet, hogy csak a pillanat szülte gerjedelem.

Ahogy az erőlködésük is, hogy átvegyék az impotens ellenzék szerepét.

Rólunk az elejétől fogva lehet tudni, hogy kik vagyunk. Az utóbbi heteknek annyi értelme van, hogy most már róluk is.

Legalább egyértelműek a frontok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 119 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagy a VÉN ÁLARCOS RABLÓ okozta veszély . G. Fodor érdeme , hogy megmutatja a demokráciamentő álarc mögötti milliárdos rémet .

amikor ez a takony seggnyalózik, akkor tényleg már csak röhögni lehet. Gépontgabi az SI-rendszerbe is be fog kerülni mint a seggnyalás mértékegysége

Hát igen.
G.Fodor vajon kinek a seggét nyalja??

(Persze ez csak egy költői kérdés.)

egy fő-seggnyalótól ez nem jó duma

A fideszesekkel barmit el lehet hitetni. Jo.
Akkor arra lennek csak kivancsi, hogy a tisztelt demokrata ellenzeknek hogyan sikerult megemesztenie a cuki Jobbikkal valo baratkozast, technikai egyuttmukodest, osszekacsintast, vagy nevezzuk barhogy az orbanfobiat!
Semmi kognitiv disszonanciat nem okozott nekik a teny? Mert ha jol emlekszem, eveken at ajvekoltak azert, mi lesz, ha a Fidesz es a Jobbik osszefekszik. Ki hitte volna, hogy maguknak akartak a cuki Jobbikot?
Ja, es neha felvetodhetne bennuk, hogy vajon a hvg, Index, 444 nem sulykol dolgokat, nincsenem propagandisztikus celjaik, hatso szandekaik - kurucinfos szinvonalon? Hat vajon.

888.hu:

Normálisan szeretnél közlekedni a fővárosban? Hidd el, Gulyás Marcikáék miatt nem fog menni!

Soros György legényei annyira belejöttek a demonstráció-szervezésbe, hogy csak (!) erre a hétre 6 tüntetést szerveznek Budapesten.
Fotó: Ë

Ha az eddig megszokott forgatókönyveket nézzük, akkor a fővárosban közlekedők (akár nappal, akár éjjel) nem számíthatnak túl sok jóra.

Kedden kezdődik a liberális dínomdánomok sora, este hattól ugyanis ismét lesz "Occupy Oktogon" – eddig nem túl sok érdeklődővel.
Szerdán Gulyás Marci lép fel, aki az orosz nagykövetség előtt tovább gyakorolhatja a festékes dobozok dobálását – az esemény alapján valamivel nagyobb közönség előtt. A demonstráción ott lesz még a Magyar Nemzet publicistája, Puzsér Róbert is.
Csütörtökön ismét a terézvárosiak szívnak, alig egy nappal a keddi demonstráció után ugyanis ismét az Oktogon lesz Soros aktivistáinak célpontja.
Csakhogy az Oktogon mellett a kisdobosok a főváros hídjait is le akarják zárni – garantálva a totális káoszt a közlekedők számára.
Szombaton a Magyar Kétfarkú Kutya Párt bohóckodik egyet.
Vasárnap pedig az Erzsébet hídnál lesz libsi dzsembori.

Úgy van! Egyértelműek a frontok. Az egyik oldalon a Németh Szilárd színvonal a másikon "rest of the world". Idézem a világ tudományának vezető lapját a Nature-t:
"Hungarian university bill sparks protests An estimated 70,000 people took to the streets of Budapest on 9 April, to protest against an amendment to Hungary’s higher-education law that could force closure of the capital’s prestigious Central European University (CEU). The legislation, passed by parliament last week and signed into law by the president on 10 April, drastically restricts the autonomy of higher-learning institutions accredited overseas. The CEU, founded with a US charter in 1991 by Hungarian-born billionaire George Soros, is the only institution affected. The amendment would require it to establish a US campus to continue its activities in Hungary. The move drew global outrage and has been widely criticized as a government attack on academic freedoms."

Igazad van. Odáig jutottunk, hogy Romániára, Macedóniára kell felnéznünk!

Lehet, hogy megint szilveszteri buli volt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés