Olvasóinkhozhöznak

2017. április 18. 10:04

Uj Péter
444
A 444.hu-n megjelenő tartalmakat kizárólag a lap munkatársai alakítják. Minden cikk és videó a miénk, és lelkiismeretünk szerint így szolgálják legjobban az olvasóinkat.

„Az alábbiakat szeretnénk leszögezni, hogy mindenki értse (hátha…):

  1. A 444.hu-n megjelenő tartalmakat kizárólag a lap munkatársai alakítják. Minden cikk és videó a miénk, és lelkiismeretünk szerint így szolgálják legjobban az olvasóinkat.
  2. Ezt a teljes és feltétel nélküli szerkesztőségi szabadságot biztosítja a lap tulajdonosi struktúrája is.
  3. A 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt. kisebbségi tulajdonosa a Digital News Ventures nevű amerikai befektetési alap, a Media Development Investment Fund (MDIF) fiókalapja. Az MDIF eddig a világ 39 országának 111 médiavállalkozásába fektetett be. Az alap befektetői és támogatói itt ismerhetők meg. A kisebbségi tulajdonos tartalmi kérdésekben nem illetékes.
  4. A 444.hu egyedülálló szabadságot és önállóságot élvez a magyar sajtópiacon e tulajdonosi struktúrának köszönhetően. Csak rajtunk múlik, hogy mit olvashat a 444-en.

Korszerű és népszerű szakkifejezéssel élve: ennyike.

Orbán Viktor legutóbbi nyilatkozatából, és a Nemzeti Együttműködés Rendszerében eddig szerzett tapasztalatainkból kiindulva nem számíthatunk arra, hogy hirtelen konszolidálódna a helyzet, alábbhagynának a támadások, az ordenáré hazudozás. Sőt.

Ha a közeljövőben megjelenne egy olyan, általános hatályú törvény, amely magyar-klingon államközi szerződéshez és felsőfokú jódlitudáshoz kötné a nevükben 445-nél kisebb és 443-nál nagyobb számot tartalmazó híroldalak működését, kérni fogjuk olvasóink szíves részvételét egy vidám szimpátiatüntetésen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha a fő csapásvonal megvan és be van tartva, a szabad kéz is megvan.
Tudjuk, a sajtószabadság azt jelenti, amit az mond, aki a pénzt adja. A médiamunkás meg megvalósítja.

Uj Peter : Nem hagyunk alabb a tamadasokkal es az ordenare hazudozassal. Ennyike.

Tudjuk, Peter, tovabbra is teszitek, meritek, tudjatok a dolgotokat. Eleget aludtatok, gyakorlatilag ataludtatok a 2002-2010 kozotti idoszakot, az akkori tunteteseket sem ti verbuvaltatok, na, azert is ertek el a celjukat, tobbek kozott.
Milyen appot toltson le, ha tuntetni megy; hogyan akarnak az orbanhituek manipulalni, ugye

"Orbán Viktor legutóbbi nyilatkozatából, és a Nemzeti Együttműködés Rendszerében eddig szerzett tapasztalatainkból kiindulva nem számíthatunk arra, hogy hirtelen konszolidálódna a helyzet, alábbhagynának a támadások, az ordenáré hazudozás. Sőt."

Ahhoz képest, hogy a 444 nettó kormányellenes propaganda, elég mersz kijelentés ettől a szakállas patkánytól. Van bőr a képén.

A 3. pont linkjét követve - meg az ottani linkeket nézegetve - nekem csak az jött át, hogy a többi pont csak duma, a 444 pedig tényleg sorosos-sötétzöldes-genderes-jogvédős tulajdonosi háttérrel bír.

De biztosan függetlenek tőle, becsszó:)

Még a 444 tulajdonosváltása kapcsán 2014-ben írták:
"melybe nemrég szállt be kisebbségi – de a kiadó alapszabálya és tevékenysége tekintetében vétójoggal rendelkező – tulajdonosként a Soros György által elindított Media Development Investment Fund (MDIF) egyik cége"

Új Péter meg azt mondja:
"A kisebbségi tulajdonos tartalmi kérdésekben nem illetékes."

Aha, csak vétójoga van...

Tessék: a legocsmányabb hiénaújságírást képviselik, a Blikk, Bors, Ripost színvonalán.

Ez a cikk a cinikus hazugság mintapéldánya. Magyarországon nincs független újságírás. A Vs-t annak idején nem azért tette tönkre a Soros maffia sajtója, mert az újságírói jelentősen mást írtak volna, mint ők, vagy mert nem voltak függetlenek, hanem pusztán a tulajdonosi hátteret nem találták "kósernek". Ennyit erről.

Az egész világ így működik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában