Nekiment a Momentum a TV2, Figyelő és MTVA munkatársainak

2017. május 9. 18:30
A Siófokon megrendezett Media Hungary konferencia helyszíne előtt egy kifeszített molinón üzent a Momentum Mozgalom.

A TV2, a Figyelő és a »köztévé« képviselői is ott vannak a mai Media Hungary konferencián, Siófokon. Pedig ott nem újságírók, hanem propagandisták dolgoznak. Ezért vittünk egy fontos üzenetet, amit a konferenciára érkező valódi újságírók dudálással, feltartott hüvelykujjakkal fogadnak” – posztolta a párt Facebook-oldala.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" A valódi a nekik tetsző... kiszólt a gödörből a lyuk"

nem a nézőket szidták, hanem a médiumok munkáját.
szerintem nagyon kevés ember van, aki elvből nézi a tv2-t meg az m1-et, hogy kormánypropagandát hallgathasson.

Szerencsétlen Momentum, program hiányában csak ilyen olcsó hülyeségre futja. Teljesen belezuhantak az ellenzék színvonaltalanságába, középszerűségébe.

Talán majd Boros Misi nemzedéke kitermeli a jövő politikusi generációját, a valódi értelmiséget. Addig hallgassuk Boros Misit, Bartókot és a többieket.

Ez alapján alig van Magyarországon média. Az Index vagy a HVG kapásból nem média, mert ott csak propaganda van, semmi más.

Lendvai Ildikó és Lakatos Ernő , az MSZP Agit. Prop. szellemét idézi a Momentum molinó...

Belezuhantak? Nem érzékeltem, hogy valaha is jobbak lettek volna. Végigcsináltak egy olimpia-rendezés elleni kampányt egyetlen érv nélkül. Az nem érv, hogy "lopni fognak", hanem előítélet és jóslás. Amikor pedig arról kérdezték őket, hogy mit tennének ebben vagy abban, az volt a válasz, hogy még nem beszélték meg. Ez komoly színvonal.

Ebben tökéletesen igazad van.

Egy darab molinó miért hír?

Hát az a helyzet, hogy a moszkvai irányt KGBéla már lestoppolta a jobbiknak.

Amúgy ha az őskommunisták tartanak Moszkvába, a Jobbikot képviselő KGBéla vajon szintén az?? Most akkor az őskommunisták és a Jobbik összetartoznak???

Mer' vegyétek tudomásul, aki nem fideszes vagy kereszténydemokrata (azok kik?) az komcsi. Akinek nem tetszik a főnök és bandájának országrablása és ámokfutása, az bizony komcsi. Az MTA, a Nobel-díjasok, a jobboldali közgazdászok, a filmgyár, mennyen a francba dógára, a tv, a rádió, a porszívó, a vasaló, mindenki mennyen a francba a dógára...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában