Bojkottálja a kormánypárti médiát az MSZP

2017. május 11. 13:56
A jövőben nem nyilatkozik az MSZP a „Fidesz pártsajtójának” – jelentette be Nyakó István. A politikus szerint az Echo TV, az M1, a TV2, az Origo, a PestiSrácok, a 888.hu, a Lokál, a Ripost, a Magyar Idők és a Magyar Hírlap tartozik a fideszes pártsajtó körébe.

Nyakó István, az MSZP sajtófőnökének közlése szerint az MSZP a jövőben nem nyilatkozik a „Fidesz pártsajtójának”, csak a „független magyar sajtónak”. Az ellenzéki politikus csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón az Echo Tv-t, az M1-et, a Tv2-t, az Origót, a Pestisrácok.hu-t, a 888.hu-t, a Magyar Időket, a Lokált, a Ripostot és a Magyar Hírlapot nevezte a Fidesz-pártsajtó részeinek.

A politikus döntésüket azzal magyarázta, hogy szerinte a „fideszesek által közpénzen rekvirált” médiumok állami támogatásokkal kistafírungozva egy nem létező „álomvalóságot” mutatnak be, miközben folyamatosan elferdítik az ellenzéki politikusok nyilatkozatait. „Ahhoz asszisztáljunk, hogy manipulált anyagokat gyártsanak?” – kérdezte a szocialista politikus, aki példaként említette, hogy szerinte az Echo Tv a közelmúltban „vegytiszta provokációt” hajtott végre miniszterelnök-jelöltjükkel szemben, amikor „kilincset rángatva” megpróbált bejutni Botka László szegedi irodájába egy hivatalos tárgyalásra.

„Megteheti-e bárki azt, hogy Kövér Lászlóhoz hívatlanul bemegy, rángatja a kilincsét, vagy éppen a miniszterelnökét, Orbán Viktorét?” – kérdezte Nyakó István, hozzátéve, a kormányoldal célja az volt, hogy egyrészt lejárassa Botka Lászlót, másrészt bemutassa, a „444.hu újságírónőjének fideszes vegzálása” után az „MSZP is ugyanezt csinálja”.

Nyakó István ezt követően úgy válaszolt az Echo Tv újságírójának kérdésére, hogy őt nem újságírónak, hanem a Fidesz sajtósának tekinti, akiknek nem szoktak válaszolni a sajtótájékoztatókon.

(MTI)

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pontosan ezért nyomtam rá egy kövér plusszot:)
Mondjuk az kár, hogy a Kossuthon ettől még benne lesznek a hírblokkban. 17:40 körül szokott menni az ellenzéki freakshow - még mindig le bírnak nyűgözni az ostobaságukkal.

Remek világ ez. Vita nincs, csak szardobálás mindkét oldalról. A fidesz is csak a híveinek kommunikál, és a szellemileg-erkölcsileg azonos szinten álló szocik is.

De amíg hergelhető ostoba tömegek vannak, addig ez a szardobálás mindig biztosítani fogja a kellő számú szavazót ahhoz, hogy eltartsa ezt a politikusréteget.

Egy hete olvastam, hogy a hirtv-be sem mennek.

Ó, jaj!

Hogyan fogja ezt túlélni a magyar nyilvánosság? Hogyan lesz képes ezt a veszteséget feldolgozni? Pista, kérlek, ne tedd! Ne tegyétek ezt velünk, így ne! CSAK EZT NEEE!!!!!

"Bojkottálja a kormánypárti médiát az MSZP"

Csak helyeselni lehet. Úgyis túl sokat szerepeltek a médiába. A legjobb az lenne, ha sehol sem szerepelnének.

Ez a Mandinerről állít ki bizonyítványt!

No igen, de neked nem tűnt még fel, hogy nemcsak a cocialisták használják ezt a "legjobb módszert", hanem a Párt sok képviselője is????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában