Ezért távozott volna az Index főszerkesztője?

2017. május 16. 19:32

Dévényi István
Válasz
Az Origo természetesen azonnal megfejtette, annyit segítek, hogy most kivételesen nem Soros.

„Apró kis adalék, hogy az Origo természetesen azonnal megfejtette, hogy szerintük mi, pontosabban ki állhat Dudás távozásának hátterében. Annyit segítek, hogy most kivételesen nem Soros. Az Origo e témában írt szövege amúgy tanulmányértékű, mert minden benne van, amit a kormánypárti nyilvánossági felületek működéséről manapság tudni lehet. (...)

A kormánypárti nyilvánosság bátrabb felületei egyébként máris megfejtették a felmondás okát: a 888.hu szerint Dudás Gergely politikai megrendelést kapott, és ezt sugalmazza az Origo is. Utóbbi szerint máris elindult az Index szerkesztőségének szétesése. Sőt, később azt is beleírták az Origo anyagába, hogy hamarosan több újságíró is távozhat. Úgyhogy aki érteni szeretné a történetet, ebbe az irányba keresse a valódibbnak tűnő megoldást.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dudás nem tartozott a kedvenceim közé, de azért sok szerencsét az új ambícióihoz!

Új seprű, másként seper.

"A Magyarország egyik leglátogatottabb, vezető internetes portálját, az Index.hu-t kiadó Index.hu Zrt. 100%-os tulajdoni hányada 2017. április 20-án alapítványi tulajdonba került, miután a Magyar Nemzetben és a Hír Tv-ben is érdekeltséggel bíró Pro-Ráta Holding Zrt. a 2014 februárjában kötött megállapodása alapján opciós jogát érvényesítette, majd az így szerzett tulajdonát a „Magyar Fejlődésért Alapítványra” ruházta át.

Az alapítványi tulajdonszerzés célja, hogy az Index.hu internetes portál vezető piaci pozíciója, minőségi tartalomgyártó tevékenysége, függetlensége, valamint minél szélesebb társadalmi elérése a továbbiakban is biztosított legyen.

A tulajdonosváltással egy időben az Index.hu Zrt. jelenlegi igazgatósági tagjai lemondtak tisztségükről, és az új 100%-os tulajdonos „Magyar Fejlődésért Alapítvány” új igazgatósági tagokat nevezett ki határozatlan időtartamra dr. Bodolai László ügyvéd, dr. Nagy Ajtony Csaba ügyvéd, Kereszty Gábor közgazdász személyében, akik maguk közül az igazgatóság elnökévé dr. Bodolai Lászlót választották."
http://index.hu/kultur/2017/04..

"Annyit segítek, hogy most kivételesen nem Soros"

Annyit segítek, hogy majdnem Soros

SS.
Ha nem az egyik, akkor hat a masik miatt lesz meg fuggetlenebb.
Sok sikert neki!

Oh my God! Akkor mégsem gerinces?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában