Nem ír többé Lánczi András a Heti Válaszba

2017. május 16. 17:26
A Ron Werberrel készített interjú miatt telt be a pohár a Budapesti Corvinus Egyetem rektoránál, ezért – mint nyilatkozott – nem adja már a nevét a laphoz.

„Teljesen érthetetlen volt számomra, hogy mi szükség volt a 2002-es történések ismeretében 2017-ben egy ilyen interjúra. A döntésem a Heti Válasz elhagyásáról ekkor született meg, mert nem tudom elképzelni, hogy a nevemet adjam egy olyan laphoz, amely egy ilyen interjút készített Ron Werberrel” nyilatkozta Lánczi András filozófus döntései okáról a 888.hu-nak.

A Budapesti Corvinus Egyetem rektora Simicska Lajos kapcsán megjegyezte, hogy szerinte a lap irányt váltott, a Ron Werber-interjú miatt érezte azonban azt, hogy meg kell hoznia ezt a döntést. 

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nálad a seggnyalás emlegetése lelki kielégülés? Esetleg szexuális?

Ahhoz, ahol tartunk pl. közbeszédben, Rongy Werber hozzátette a magáét és közvetve ahhoz is, h. az általa győzelemre vezetettek mit hagytak ránk 2010-re.

Az élet nagyon igazságtalan, mert a károkozást éppúgy "élvezik" az eredményes Fidesz 4 év után a Fidesznek folytatást szavazók, mint az MSZP-SZDSZ társaságot szavazataikkal az ország nyakára hozók.

Mi speciel a Bod Péter Ákos rendszeres szerepeltetése miatt mondtuk le a kezdetektől meglévő előfizetésünket.

Lánczit szerettük olvasni. Volt egy nagyon kedves humora is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában