Új főszerkesztője lett az Indexnek

2017. május 16. 16:19
Saját kérésére távozik az Index éléről Dudás Gergely, a lap eddigi főszerkesztője. Utódja a politikarovat vezetője, Tóth-Szenesi Attila lesz, aki független, megbízható, szórakoztató és hiteles újságot ígér az olvasóknak.

Közleményben tudatta felmondását az Index főszerkesztője, Dudás Gergely: „A pár héttel ezelőtti tulajdonosváltás egyszerre jelent kicsit szerencsétlen és könnyen félremagyarázható hátteret a hosszabb ideje fontolgatott döntésemnek, illetve egy új fejezet lehetőségét a szerkesztőségnek is. Amihez én nagyon sok sikert kívánok, de az elmúlt időszakban – bármekkora közhely is – új kihívások már jobban eluralták a gondolataimat, mint az Index, így pedig nem lehet mégolyan jó csapatot sem vezetni” – fogalmaz a lapnál 13 évet lehúzó Dudás a közleményben.

A Kreatív híre szerint Dudás utódjául Pusztay András lapigazgató a vezető szerkesztőkkel egyeztetve Tóth-Szenesi Attilát, a politikai rovat vezetőjét kérte fel, aki elfogadta a júniustól érvényes megbízást, de az Index hagyományainak megfelelően bizalmi szavazást kért a szerkesztőségi bejelentésen. Ez elektronikusan zajlik és 24 órán keresztül tart, így szerdán délután ér véget, írja a Kreatív.

„Az Index marad, ami volt: független, szórakoztató, megbízható és hiteles hírújság” – közölte terveit az új főszerkesztő, aki 2002-ben Csongrád megyei lapoktól érkezett az Indexhez.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

„Az Index marad, ami volt: független, szórakoztató, megbízható és hiteles hírújság”

A Jereváni rádió úgy tudja az ácsok már felvonultak, hogy aládúcolják az épület mennyezetét.

Tehetségtelen provokátor maga.

Független? Haha! Majd hiszem, ha látom!

Az Index Simicskáé. Jobb, ha tőlem tudod.

Nem kell ezt túlragozni - túlgondolni.
Kibuctabló.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés