A Momentum eddigi legrosszabb húzása volt a látogatás az Origóban

2017. május 18. 18:54

Miklósi Gábor
Index
Kínos az egész az elsőtől az utolsó pillanatig.

„Abban nincs vita, hogy az Origo már nem tekinthető újságnak, az ott politikai témákon dolgozók meg újságíróknak: propagandisták állítanak elő propagandát, a munkahely leginkább Rogán Antal propagandaminisztériuma egyik kihelyezett alosztályának tekinthető. A propagandagépezet működésének részleteiről múlt héten az Élet és Irodalom, ma a 444 írt.

Márpedig ha az Origo a hatalmi gépezet része, akkor ellene politikai demonstrációnak is helye lehet. Ahogy az ott dolgozó »újságírók« is egyértelműen közszereplők. Azonban a Momentumnak figyelnie kellett volna a politikai demonstrációk műfaji alapszabályaira: az akció legyen szellemes vagy legalább jól kitalálva, legyen világos és egyszerű az üzenete, legyen ügyesen levezényelve.

Az a kellemetlenkedés, amit Fekete-Győr András az Origónál rendezett (túl azon, hogy jogsértő magánterületen engedély nélkül tartózkodni) mindennek pont az ellentéte: nem vicces, nem laza, nem pimasz, a médiaügyekben járatlanok számára nehezen érthető, és az ember óhatatlanul is a munkájukban feltartott dolgozókkal azonosul. Kínos az egész az elsőtől az utolsó pillanatig, és ezen sem a modern kori magyar sajtótörténet legalját jelentő Origo-cikkek odamontírozása, sem a Momentum kísérő közleménye nem változtat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1. A Momentum bűncselekményt követett el .
2. Az Index minősítgetése egy vetélytárs lapról pedig hiteltelen , mert elfogult .

A Momentumosokat valoszinuleg a 444 cikke huzta fel, igazsagot akartak szolgaltatni. Nem cikke, hanem cikkei, ide vezet az uszitas!
Ezt ok otthon igy tanultak, nem megbeszelni, hanem erobol megoldani kell a dolgokat.
Ez aztan a Gati-fele nem demokratikus modszer, bravo

Miutan az Index, a 444, a 168 ora, a hvg mast sem tesz, mint uszit, miert csodalkozik?
Megerett az uszitas gyumolcse, hogyan lehet ezt jopofizva eloadni?
Duhosek a dragak, duhbe is gurultak mar.

„Abban nincs vita, hogy az Index már nem tekinthető újságnak, az ott politikai témákon dolgozók meg újságíróknak: propagandisták állítanak elő propagandát, a munkahely leginkább Simicska Lajos propagandaminisztériuma egyik kihelyezett alosztályának tekinthető"

Erre mondták a régiek, hogy más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát sem. Egy Indexes szájára meri venni a másik pártos firkászt? Egészen döbbenetes! Az Indexen elegendő elolvasni a címeket, azonnal látszik, hogy valójában mi.

Tudja Miklósi úr, az Origo és az Index már valóban nem tekinthető újságnak, az ott politikai témákon dolgozók meg újságíróknak. Politikusok mindannyian, mégpedig a legrosszabb fajtából. Szándékosan ferdítenek, hazudnak. Alávalók, egytől egyig.

221. § Bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki másnak a lakásába, egyéb helyiségébe vagy az ezekhez tartozó bekerített helyre, az ott lakó vagy azzal rendelkező akarata ellenére vagy megtévesztéssel
d) csoportosan
bemegy, vagy ott bent marad.

De az önbíráskodást is és a zaklatást is rá lehet húzni.
Min. 10-15 év kenyéren és vízen egy jogállamban.

Azt nem az Index vagy a Momentum dönti el, hogy mi tekinthető újságnak.

Csak az "egyéb helyiségbe".
Ezért ez bűntett.
Az Origo magántulajdonban van.
Vagy te nem érteni magyar?

Gratula az origónak, mert kiugrasztotta a nyulat a bokorból.
A felvett pénzek listáját mindenki számára elérhető helyekről gyűjtögette össze az origo, kár volt ezen kiakadnia a nomomo-nak.

Kicsi lányka, olvasd el a hatályos büntető törvényt és értelmezd.
Hablatyolsz itt össze-vissza.
Mondjuk, hogy te semmiről nem tudsz, azt ha nem mondod, akkor is látom.

No igen! Tessenek panaszt benyújtani, egy valag pénzért ügyvédet fogadni, és hat-hét év időhúzás után boldogan hátradőlni, mikor a 26.oldal alján megjelenik (már ha igen) egy apróbetűs helyreigazítás, amiről már senki se tudja, hogy miért is :)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés