A propagandagép nem média

2017. május 18. 18:44

Momentum Mozgalom
Közlemény
Ma nem egy szerkesztőségbe mentünk be, hanem egy propagandagéphez. Számon kértük a közpénzből folytatott uszítást, ugyanis a propagandisták nem újságírók, hanem politikusok.

„Ha egy hadsereg kórháznak álcázza a kaszárnyáit, attól még nem kell úgy tennünk, mintha azok kórházak is lennének.

Ma nem egy szerkesztőségbe mentünk be, hanem egy propagandagéphez. Számon kértük a közpénzből folytatott uszítást, ugyanis a propagandisták nem újságírók, hanem politikusok. Az az abszurd helyzet ma hazánkban, hogy egy mozgalomnak kell képviselnie a nyilvánosságot egy magát újságnak nevező propagandagéppel szemben. Az az abszurd helyzet ma hazánkban, hogy válaszainkat a propaganda elferdíti, amiért joggal számonkérhetők.

Azért mentünk, hogy megkérdezzük Kovács Andrást és az Origósokat, hogy honnan szedik a hamis információkat és miért írnak lejárató cikkeket rólunk. Beszélgetni szerettünk volna velük, hogy ők is lássák, hogy ők hús-vér embereket járatnak le, és esetleg megszólaljon a lelkiismeretük. Ennek a dokumentálása a cselekmény hitelességének bizonyítását szolgálja: az elmúlt néhány órában is megállapíthattuk, hogy teljesen másképp írják le a történteket a propagandában, mint ahogy az a felvételen szerepel.

Mindannyiunk érdeke, hogy az emberek felismerjék, hogy az újságírás és a propaganda nem ugyanaz. Ez a mai helyzet az Origóval is: úgy tesz, mintha sajtó lenne, de nem az. A sajtó ugyanis a tények pontos és hiteles feltárására igyekszik a közvélemény tájékoztatása és a döntéshozók számonkérése érdekében.

A propagandisták nem újságírók. A propagandagép nem média.”

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vajon milyen alapon itelkeznek es hajtjak
vegre iteleteiket ezek a ki vagyok en
Lenin-fiuk?
Hol tanultak, kik neveltek ezeket?
Magyar Garda mintajara megszuletett az Internacionalista Brigad. Javasolom a borkabatot, de a pufajka is megteszi!
Vajon ugyanazok a szarkavarok vettek kezukbe az onkenyes rendcsinalast, ujrahasznositottak talan a balhes Garda-tagokat?
Sarvari Endrek, rulez!

-Szamonkerjuk - megis milyen alapon, ' szod alasan!
Szetzuztatok az olimpiai almokat, ez legfeljebb egy reggbe sugasra jogositana fel, de ki koszolja veletek ossze a cipojet!
Szamonkerjuk, igaz?

Kovacs Laszlo szintjere kerultek.
Neki volt a
z a nagyszeru otlete, hogy lehazugsaggyarozza a Fideszt.
Fekete-Gyor is igy jutott el a kommunizmustol a kommunizmusig!
Munkasokol vasokol, oda ut, ahova koll!

Jaj, a hajuk szala se gorbuljon!
Akkora oromet, hogy valaki kezet emeljen rajuk, kar lenne nekik szerezni!
Borogassanak, kerjenek szamon, ha otthon is ezt tehettek!

Győr-Fekete a Momentum Lakatos Ernője ! Avagy : az Új SZDSZ még a régi SZDSZ-nél is rosszabb , pedig azt nehéz alulmúlni ...

Buta nomomo:-))))))))

Valóban nem, fiúk. Ám az Indexhez, a HVG-hez, a 444-hez miért nem rontotok be? Aki számára csak az őt lejárató sajtó propaganda, az ellenfeleit lejárató bezzeg mértékadó, az mi? Nem demokrata, annyi bizonyos. Az a szomorú ebben, hogy a példátok nyomán lesznek majd, akik oda nyomulnak be "beszélgetni". Tudjátok kik csináltak ehhez hasonlókat legutóbb? Például Kun Béla, Szálasi és Rákosi emberei.

" Számon kértük a közpénzből folytatott uszítást,"

És ugyan ki a túrónak képzelitek magatokat, hogy számon kérjetek bármit is? Csak nem rögtön hatóságnak érzitek magatokat?
Ti vagytok a nagyon demokratikus értelmiség?
Bizony ilyen hozzáállással nem nagy jövőt jósolok nektek.

Szanalmas erveles, nyilvan minden politikai irany propagandistanak, hazugnak es hiteltelennek tartja a masik politikai irany kepviseloit, ujsagiroit.
Persze ha veletek csinalna ugyanezt valaki (pl 444hez hogy sorosista propagandista hazuggecik, stb), mar visitanatok mint a malac.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés