Ez nem újságírás, ez politikai nehézfegyverzet

2017. május 18. 13:07

Rényi Pál Dániel
444
A Fidesz új médiaháborút indított minden olyan kritikus sajtóorgánum ellen, amit nem tud a befolyása alá vonni.

„Orbán Viktor több tízmilliárd forint közpénzből építtetett új médiabirodalmat a választásokra készülő Fidesznek azután, hogy összeveszett Simicska Lajossal.

Az új csatornák Habony Árpád és Rogán Antal politikai irányítása alatt állnak. A szerkesztőségek tőlük kapják meg a legfontosabb, kritika nélkül közvetítendő politikai üzeneteket.

A kormány propagandára és ellenfelei lejáratására is használja az új médiabirodalmát, sokkal hatékonyabban és intenzívebben bármelyik elődjénél.

A több száz újságból, weboldalakból, tévékből, rádiókból, médiaügynökségekből álló kiterjedt hálózat, illetve az azt vezénylő politikai akarat célja, hogy végleg átalakítsa a hazai nyilvánosságot.

Ennek érdekében a Fidesz új médiaháborút indított minden olyan kritikus sajtóorgánum ellen, amit nem tud a befolyása alá vonni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A kormány propagandára és ellenfelei lejáratására is használja az új médiabirodalmá"

A dakota mondás szerint, csak azt lehet lejáratni aki nem hiteles.

Az echo nagyon jó lett, a hirtv meg nagyon vacak:-)))))))))))))

A Lenin-fiúk most törtek be az origo szerkesztőségébe..

Én lájkoltam.
Mókás, hogy bárki meghallgathatja, szemézheti, viszontközölheti és kommentálhatja bármely bárhonnan idetelepített kis kibuc sírdogálását a sajtószabadság megszűnéséről és a nyílt diktatúráról.

A médiaháború idestova 27 éve tart. Csak eddig egyértelmű liberális fölény volt jellemző a fronton. Most kezdődnek kiegyenlítődni az erőviszonyok. És ez nagyon fáj a "független szellemi műhelyeknek". Ők ezt nevezik "totális támadásnak a kritikus sajtóorgánumok ellen".

Miért olyan oldalakra mégy, ahonnan "dől a magyargyűlölet"? Ezzel csak őket támogatod, mert te utánad is kapnak pénzt a hirdetőktől. Vagy nincs olyan tartalmas honlap, ami a te ideológiai követelményeidnek megfelelne, és ezért kénytelen vagy a kihányt epe útjába állni?

Hát hülye vagy te?

(Egyébként a felsorolt média nagy része Fideszes: tv2 és kábelcsatornái, kereskedelmi rádiók jelentős része, origo. A facebook pedig a te érdeklődésed és a barátaid alapján állítja össze neked az olvasnivalót. Madarat tolláról.)

Hogy is jellemzik ok az Orban-rendszert?
Nem egy hazugsaga van hanem egy egesz hazugsagrendszerre epul.
Hat akkor melto ellenfelei egymasnak!
Vagy nem.

Tehát állítod, hogy hazudnak. Bizonyíték?

"gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja"

Hasonló logika:
Sokak szerint Orbán Putyin csicskája. Bizonyíték?

"gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja"

Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye?

tv2
super tv2
Mozi+
FEM3
Spíler TV
Izaura TV
Chili TV
KiWi TV
Humor+
origo.hu
888.hu
Rádió 1
Mediaworks vidéki lapok
atmedia
ripost
figyelő
Lokál
Magyar Idők
Karc FM
ECHO TV

Tényleg egy olyan cikk alatt kérsz listát, amiben konkrétan fel vannak sorolva? Tényleg nem olvasod el, amihez hozzászólsz? Tényleg ennyire buta troll vagy?

El is olvastad azt a cikket? A 444 idézi az indexet.
"Az Index riportere röszkei kiküldetése alatt szembesült vele, hogy a dupla határkerítés magyar oldalán frissen kihelyezett táblák figyelmeztetik az arra járókat, hogy a kerítésbe elektromos áramot vezettek. "

10 sornyi rinya, ajvékolás. Nagyon fáj neked, ha valaki nem ért veled egyet? Megérte percekig betűzni ezt a betűlevest, amit idehánytál?

Az, hogy naphosszat kormánypárti, fizetett reklámok mennek rajtuk, az nem propagandatevékenység, hanem "közszolgálati közlemény", ugye?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés