Feljelentést tesz az Origo a Momentum látogatása miatt

2017. május 19. 8:20
A Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András által számon kért origós Kovács András szerint megdöbbentő, hogy egy magát komolyan vevő párt olyan jogsértésre vetemedik, hogy betör egy magántulajdonban lévő épületbe. Az Origo feljelentést tesz az ügyben.

Feljelentést tesz az Origo a Momentum Mozgalom csütörtöki látogatása miatt, amikor is Fekete-Győr András, a párt elnöke számon kérte a portál egyik munkatársát, Kovács Andrást. Erről maga Kovács számolt be a Magyar Időknek. Az Origo munkatársa a lapnak azt mondta: megdöbbentőnek tartja, hogy egy magát komolynak mondó párt elnöke olyan jogsértésre vetemedik, hogy engedély nélkül betör egy magántulajdonban lévő épületbe. Kovács szerint ha ugyanezt a jogsértést Orbán Viktor vagy más fideszes politikus követte volna el egy ellenzéki médiummal szemben, már rég tüntetést szerveznének.

Az Origo munkatársa szerint az ügy előzménye feltételezhetően az volt, hogy korábban e-mailben azt kérdezte a párttól: kapcsolatban állnak-e Soros Györggyel, illetve kapnak-e tőle bármilyen anyagi támogatást.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

azért nem kell túllihegni a dolgot.
ez ugyan jogsértés volt, meg elég szerencsétlen is, de sehol nincs a kormánypártok jogsértéséhez képest. maga kovács andrás sokkal súlyosabb cikket írt ennél hajnal miklósról.

ami meg ezt illeti:
"Kovács szerint ha ugyanezt a jogsértést Orbán Viktor vagy más fideszes politikus követte volna el egy ellenzéki médiummal szemben, már rég tüntetést szerveznének."
1. ennél komolyabb jogsértések miatt sem tüntetnek az emberek. egyszerűen nincs energia
2. ha orbán viktor besétálna egy újság szerkesztőségébe, akkor azok egészen biztosan megpróbálnák kihasználni a lehetőséget, hogy _végre kérdezhetnek tőle_

A face sem a magyarokat támogatja.

Fekete-Győr elásta a Momentumot.
Nyilván jót tett ezzel néhány ballib "erőnek".
Csak így tovább!

Ezt a felhaboritoan pimaszul torvenyserto, kulfoldrol finanszirozott felforgato szervezetet haladektalanul be kene tiltani, a vezetoit nyilt targyalason hosszu bortonevekre itelni a demokratikus allamrend megdontesere iranyulo szervezkedes vezetesenek buntette miatt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés