Megígérte a Momentum, hogy bezárják a közmédiát

2017. május 19. 13:15
A közmédia megszüntetését szorgalmazta Bede Márton, a 444 szerzője a Facebookon, amire a Momentum Mozgalom kommentben úgy reagált: deal.

„Szerintem a Momentum Mozgalom ne az Origóban bohóckodjon, hanem ígérjék meg, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal felszámolják az állami propagandagépezet, és bezárják a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legnagyobb közpénznyelő gépezetét, a teljes közmédiát” – írta a Facebookon Bede Márton, a 444 szerzője.

Az újságíró véleményére azonnal reagált a Momentum Mozgalom. Hivatalos Facebook-nickjükkel annyit kommentáltak hozzá: „deal.”; vagyis részükről áll az alku.

 

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Manapság sokaknak elmentek otthonról.

Az Új SZDSZ : TUDJUK / az előd-pártunk ámokfutását folytatni / , MERJÜK / szemérmetlenül védelmezni a saját nyilvánvaló , s közfelzúdulást kiváltó bűncselekményünket / , TESSZÜK / a földet a saját politikai koporsónkra / ...

Az helyes meglátás, hogy a közmédia mindig az aktuális hatalomhoz idomult, akármelyik kormány is volt éppen hatalmon. (ha emlékszik még valaki a Lakat T-féle Napkeltére)
Azzal is egyetértek, hogy túl sok a csatorna, kevesebb állami szerepvállalás kellene.
De minden állami csatorna bezárása nekem drasztikus félmegoldásnak tűnik, majd ha az angol, német példa is ez lesz, akkor tőlem csatlakozhatunk az általuk mindig követendőnek felhozott országokhoz.

S ami még feltűnő : nem utasítják vissza saját bohóckodásnak minősített akciójuk jelzőjét...

Jah, meg az Origot. Meg a 888-at. Meg a tutiblogot. Meg a pestisracokat. Mindenkit, aki nem a haladó szellemet képviseli.

Minden, amire az államnak a legkisebb befolyása lehet, vagy központi szerepe van, az szúrja liberálisok szemét. Kezdve az OPNI-tól a közoktatásig.

RG már állást kapott Kun Béláék új média csapatában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés