Én sem díjazom különösebben a momentumos akciót

2017. május 19. 7:29

Pintér Bence
Facebook
Minden fronton fel kell hívni a figyelmet, hogy hogyan és miként működik a propagandagépezet, de érdemes ezt olyan módon tenni, amiből ez a gépezet nem tud fegyvert gyártani.

„Én sem díjazom különösebben, ha egy politikai párt vezetői besétálnak egy magáncéghez felelősségre vonni személyesen az alkalmazottaikat. Még akkor is, ha az adott magáncéget nem tartom újságnak, az adott alkalmazottat pedig nem tekintem kollégának. Minden fronton fel kell hívni a figyelmet, hogy hogyan és miként működik a propagandagépezet, de érdemes ezt olyan módon tenni, amiből ez a gépezet nem tud fegyvert gyártani. Most ezek az arcok sivalkodhatnak, meg adhatják ezt el úgy, hogy mekkora támadás a »sajtószabadság ellen«. Ezek az arcok, akik hírből sem ismerik a sajtószabadság fogalmát.

(Segítek: az a sajtószabadság elleni támadás, amikor Lázár János kirúgat egy főszerkesztőt; amikor megírjátok a Rogán-Habony-minisztérium napiparancsait; amikor a kormányzati szereplők nem reagálnak a nem baráti médiumok kérdéseire; amikor egy strómannal bezáratják az egyik legkritikusabb napilapot; amikor nyilvános kormánypárti fórumokon izmoznak kormánypárti csinovnyikok újságírókkal, stb.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még egy okoska, aki fanyalogva, de a MOMO-t támogatja.

Amit itt Pintér Bence összehordott ugyanazt el lehet mondani arról a médiáról is amelyiknek ő is tagja.
Önök a sajtószabadságot arra használják, hogy híreket gyártsanak, belevájkáljanak a vélemény szabadságára való hivatkozással mások becsületébe, életébe, holott a valóságot kellene közvetíteni, feltételezések, "HA" nélkül.
Ön nagyon jól tudja, hogy a féligazság még nem igazság, hanem hazugság.

Bence! A kormánypárti sajtó természetesen "propagandagépezet". Az ellenzéki sajtó természetesen a "független szellemi műhelyek utolsó bástyáinak gyűjteménye", a "tisztességes tájékoztatás fellegvára". Ezt tudjuk.

De az új, hogy Lázár főszerkesztőt "rúgatott ki". Erről írhattál volna részletesebben is...

És végül a jó öreg kettős mércéről. Játszunk el a gondolattal, hogy a Fidelitas ifjai (azért írom őket, mert hasonlóan nyeglék és tehetségtelenek, mint a Momentum "szellemóriásai") bevonulnak mondjuk a 444, a HVG vagy a Kettős Mérce szerkesztőségébe. Szerinted az említett "szellemi műhelyek" "újságíróinak" sivalkodása a sajtószabadság elleni támadásról meddig hallatszódna el?

Én azt gondolom, hogy Brüsszelig, New York-ig, Berlinig és Tel Aviv-ig biztosan.

Imígyen szólott Pintér Bence , a Simicska propaganda-gépezet - önellentmondásba - keveredett kis csavarocskája...

Jo reggelt, Vietnam!
Bardos Andras es felesege Medgyessyvel, Gyurcsannyal varaderozik.
Medgyessy kijelenti: akinek media kell, vegyen maganak.
Gyurcsany bejelenti: ossze kell hivni a nagyobb lapok foszerkesztoit, felkesziteni oket, ne szisszenjenek fel minden csipp- csupp megszoritasra.
Nyako megjegyzesei arra vonatkozoan, hogyan kell az ujsagirot etetni, hogy ne magatol irjon kitalalt torteneteket.

Par peldacska abbol az idobol, amikor a sajtocska meg szabad volt.
De ennek az ovodasnak ezek a dolgok biztosan ujak, ezekrol nem meselt meg neki az ovoneni..

Természetesen azt is ti döntitek el, hogy mi a média, ki a sajtómunás és ki nem. Még véletlenül sem a szent piac! Amiért annyira lelkesedtetek még úgy 10-15 éve. Akkor a ti állami pénzeitek is a szent piac lépéseinek számítottak, mert balliberális haszon volt belőle. Mi meg fizettük a drága jobboldali sajtót, hogy legyen.

Ti miért nem csináljátok ugyanezt? Miért nem adnak pénzt alátok a ti vagyonosaitok, hogy célba érjenek az üzeneteitek?

Ja, hogy se vagyonosaitok, ( ki fektet pénzt egy hullába!) se üzeneteitek nincsenek! Szerintem inkább magatokba kellne nézni és érvényeset mondani a választóknak! De nyilván ha erre képesek lennétek, akkor ezt nem én írnám le ide!

Itt van a hiba, a selejt baloldal addig volt valami, amíg működtetni tudta a propaganda gépezetet. Most, hogy nem tud tematizálni és nem tudja elhallgattatni a másik oldal hangjait, már rögtön megy a vernyák felőlük. Náluk a sajtószabadság egyenlő azzal, hogy mi dumálhatunk, amit akarunk, nektek meg kuss. ha ez megváltozik, akkor jön a rinya, hogy jajj, oda a sajtószabadság!

Nekem a Fekete Győr első az elejétől nagyon antipatikus. A Mécs János egy féleszű. A vidéknek az ország pl. a kenyeret, a húst, a zöldséget és még sok mást létfontosságút köszönhet, de ha nem köszönhetne semmit, akkor sem beszélünk így senkiről, mint ez a szerencsétlen a vidékiekről. A Fekete Győr családi múltja pedig kifejezetten taszító, legalábbis számomra.

Az olimpiát NEM ők döntötték el, a Fidesz NEM ébredt föl és NEM volt kormányzati kommunikáció a várható előnyökről, a munkalehetőségekről, arról, ami fölépül és itt marad, mint használható és érték. Az országimázs, maga az ismertség is érték. Lett volna.

Nem volt közismert, h. a következő olimpiák eleve takarékosabbként lesznek megszervezve.

Első blikkre akart lenni. Ezzel kezdődött, a többi a ráadás. A saját életútja sem egy szimpátia mágnes, a jelen aztán nagyon nem. Ezek mozgalmárok, NEM politikusok. A kormányaiknak a magyar nép világháborús veszteséggel felérő vagyon vesztést "köszönhet".

Nem tűnik föl, h. mi ment el pótolhatatlanul?

Pintér Bence egy kilóra megvett, szellemi fogyatékos kertitörpe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés