Az Origo-foglalást mintha csak Ibizán találták volna ki

2017. május 19. 7:26

Schiffer András
Facebook
Újabb gumicsont hetekig, ami kiválóan illeszkedik az egybites kormánypropaganda végtelenül cinikus, elterelő hadműveletébe és igazolás a kettős mércére Bayer Zsolt kezében, a következő kávézásnál.

„Az origo-foglalást mintha csak Ibizán találták volna ki. A Habony Művek munkatársai elszenvedik a »sajtószabadság elleni támadást«.Újabb gumicsont hetekig, ami kiválóan illeszkedik az egybites kormánypropaganda végtelenül cinikus, elterelő hadműveletébe és igazolás a kettős mércére Bayer Zsolt kezében, a következő kávézásnál. Bár lehet, hogy a kávét Orbán rendeli.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Habony Művek?

Mi van a Schiffer Művekkel? Elfogyott a molinó, a láncok? Elfogyott a ki tudja honnan származó anyagi támogatás? Kifújt a tehetség?
Tudom! Mindenért az Orbán kormány felelős, sőt csak Orbán Viktor.
Tisztelt Schiffer úr ön semmivel sem különb ezekkel a bejegyzéseivel, mint amilyen az Önök médiája. Önök nem híreket közölnek, hanem híreket gyártanak.

Válaszok:
br-o | 2017. május 19. 9:22

Nem mondom, hogy nekem ez nem jutott eszembe! A Momentum is, meg a DK is árt a baloldalnak.

Ezek vagy helyből hülyék, mert láthatóan tetszik a balosok lelkének az ávós fellépés, vagy mégiscsak sikeres a gyertek haza fiatalok kampánya a Fidesznek. Hazajönnek és segítik a Fideszt!

Válaszok:
Megtalálta | 2017. május 19. 10:40

Tunyacsap mar masrol hadoval. Ez az akcio sem aratott tehat sikert.
Nem maradt mas hatra, mint elolrol felsorolni a 444- ben, hogy a jobboldali mediaban ki kicsoda. Hatha meg par szerkesztoseget neglatogatnak az onkentes Chegevarak!
Hazudjatok at magatokat az igazsagaitokig!

Aggódom, 10 napja hallgat.

Ha objektíven nézed, mind a DK, mind a Momentum a Fidesz szavazóbázisát erősíti.

Fletónál hatásosabb Fidesz aktivista nem létezik.

Őszintén szólva nekem még affelől is vannak kétségeim, hogy Orbán és Simicska valóban összevesztek...

Ne legyünk ilyen kemények Szakasits Árpád dédunokájával, Orbán Viktor védőügyvédjével!

Nem adhat mást, mint mi lényege.

"...vagy mégiscsak sikeres a gyertek haza fiatalok kampánya a Fidesznek. Hazajönnek és segítik a Fideszt!"

:D - ez jó.

"Túl sok pénzt vett el Orbán Simicskától ahhoz, hogy jóba legyenek."

A baller oldal észkombájnjai két éve azon pörögnek, hogy génap. Érteg "Génap", Gé, azaz geci, . Hahaha, jújdejó, hűdemegmonta!. Ebben fürödnek, hogy valaki aztat mondta a Zorbánra, hogy geci. Orgazmus a köbön! Nyilvánítsuk munkaszüneti nappá, hogy mindenki kellőképp megünnepelhesse!

A mai napig nem piszkálta meg senki azt a kérdést, hogy: MIN vesztek össze? MIÉRT vesztek össze? M volt az OKA? Ez abszolute mellékes.

Szerintem meg jól mutatja, hogy a baloldal miféle szellemi állapotban vegetál éppen, hogy még csak meg sem piszkálták a kérdést.

Sejtem a választ, egyébként. Igazából nem érdekli őket. Az a lényeg, hogy Orbánnak szar legyen. Hogy mitől szar, az teljesen mellékes.

Itt nem politikáról van szó, hanem személyes szimpátiáról-antipátiáról. Ha Orbán magához ölelte volna a muszlim bevándorlókat, mint ahogy azt Merkel tette, az itteni baloldal lenne a bevándorlás leghangosabb ellenzője.

Válaszok:
Megtalálta | 2017. május 19. 13:37

Folytatom:

Ha Orbán atomellenes lenne, akkor gulyásmarciék Paksot vették volna védelmükbe. Ha Orbán a Városligetet parkosítaná, akkor a Városliget épületei miatt aggódnának a fák helyett. Ha oroszellenes lenne, akkor Putyint mentegetnék teljes gőzzel.

Szellemi toprongyok.

Én meg nem tudnám mondani, hogy a Momentumot hol találták ki, de elnézve a többi baloldali szereplőt, olyan nagyon azért nem lógnak ki a sorból. Mert akkor ezzel az erővel az is lehet, hogy Gulyás Marci Habony szüleménye. Vagy Dopeman. Vagy Gyurcsány.

Ha szétnézünk, akad jópár reformer balos szereplő, aki inkább tűnik akadályának, sem mint előmozdítójának az egységes ellenzéknek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés