Amit a Momentum csinált, felér a Charlie Hebdo elleni terrortámadással

2017. május 21. 10:59

Stefka István
Az Öreg
Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak kamerával hatoltak be egy szerkesztőségbe, de legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz.

„Magyarországon a szólásszabadság hiányáról hazudoznak, de ha róluk megjelenik bármiféle kritika, a kormánypárti sajtó diktatúrájáról beszélnek. Áthágnak minden íratlan szabályt.  Berontottak az Origó szerkesztőségébe, de mi a biztosíték arról, hogy holnap más szerkesztőségeket nem foglalnak-e el? Mi a garancia arra, hogy holnap fegyverrel a kezükben nem rohanják meg a független újságírás központjait, a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót, a Magyar Postát, mint tették a bolsevikok Oroszországban 1917-ben és a Lenin fiúk, Kun Béláék, Szamuelyék, Pogányék 1918-ban, 1919-ben? Akkor mit számított nekik egy miniszterelnök, Tisza István meggyilkolása? Ma mit számít? Kik ezek a fiúk? Honnan jöttek? Hová mennek?

Ébresztő! Ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Itt háború van uraim! Engedély nélkül elfoglalták az utakat, köztereket, a Terror Háza Múzeumot meggyalázták, a Parlament és a Köztársasági Elnök palotájának tekintélyét semmibe vették. Március 15-én, a forradalom és szabadságharc napján durván megzavarták a nemzet ünnepét. Meddig kell ezt tűrni?

Ez, ami történt, az a Charlie Hebdo elleni terroristatámadással ér fel. Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak kamerával hatoltak be egy szerkesztőségbe, de legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz. Ugyanilyen bután, békésen fognak ránézni az újságírók akkor is a támadókra? Akkor is meglepetés lesz? Még mindig nem világos, hogy az ő szavuk az erőszak? Ezek nem akarnak békés eszközökkel szót érteni a másikkal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a független újságírás központjait, a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót, a Magyar Postát" :):):)

Stefka teljesen megháborodott.

Az érdekel, hogy Fekete-Győr, miután megcsinálta a balhét, két nap múlva Brüsszelben volt, kihez futott, ki a mentora?
Van egy tippem: Guy Verhofstadt-hoz? Vagy Cohn Bendit-hez?
A brüsszeli út a bizonyítéka annak, hogy az ifjú beijedt.

Sajtószabadságról van szó.

LOL

Mi van? A teljes Momentum társulat megjelent a Mandineren?

Ez egy baromság Stefkától.

Hagyni kellene, hogy a Momentum lejárassa saját magát (megtette), ezzel a nyilvánvalóan megalapozatlan, sőt kifejezetten ízléstelen "szalmabáb-érveléssel" csak a kormányoldalt hozza kellemetlen helyzetbe Stefka.

Pontosan ugyanilyen jellegű eszmefuttatásokat olvashatsz az ellenzéki sajtóban nap mint nap - csak azt ugye nem veszed észre... (mondjuk kezdésként már a te "fideszbirkás" felütésed is beleillik a sorba).

Akkor most folytathatod a ballib propagandisták beteg világával.
25 éve, permanens módon megy a nácizás, fasisztázás, diktatúrázás, rettegés, összecsomagolt-bőröndözés stb. stb.

Ha ez az egyetlen Stefka-cikk kiverte a biztosítékot nálad, akkor ennek 25 éve TOBZÓDÓ inverze nyilván mély sebeket ejtett rajtad.
Nos?

Rossz ómen:-))

Mi az ami nem igaz ebből? Melyik mondat a riogató?

"Engedély nélkül elfoglalták az utakat, köztereket, a Terror Háza Múzeumot meggyalázták, a Parlament és a Köztársasági Elnök palotájának tekintélyét semmibe vették. Március 15-én, a forradalom és szabadságharc napján durván megzavarták a nemzet ünnepét."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés