Semmi tilosat nem tett a Momentum

2017. május 21. 21:12

Ungváry Krisztián
Facebook
Nem értem a fanyalgást a Momentum Origo-látogatása miatt.

„Nem értem a fanyalgást a Momentum Origo-látogatása miatt. Egyrészt semmi tilosat nem tettek, amikor megkérték hogy távozzanak, távoztak. Másrészt jó dolog szembesíteni a nyilvánosság előtt embereket azzal hogy hazudni csúnya dolog. Az az érv, hogy hová jut az ország ha a pártok így rátörnek a szerkesztőségekre ha róluk nem tetszőt írnak, azért hamis, mert a Fidesszel éppen az a probléma, hogy nem hajlandó diskurzusra, vitára senkivel sem. Még ők fognak elmenni egy szerkesztőségben hogy elmagyarázzák, Mészáros Lőrinc nem lop? Egyetlen kritikai észrevételt látok csak megalapozottnak: lehetett volna kicsit több időt hagyni az Origo újságírójának hogy válaszoljon. Úgyis csak kínos csendet hallottunk volna.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1.Ungváry Krisztián szerecsenmosdató írása hiteltelen , mert Győr-Fekete belépési engedély nélkül ment oda , illetve azonnal értésére adták , hogy nem kívánatos személy , de csak külön felszólításra távozott .
2. A Momentum párt azzal kezdte , hogy minden párt tűnjön el a színről , mert most ők jönnek . Ezt az agresszív-diktatórikus stílust terjeszették ki a nekik nem tetsző újságokra is .
3. A Momentum párt ezentúl arra fog kényszerülni , hogy védelmezze a védhetetlent .

.Csak a hozzászólóit olvasva kirajzolódik a ballib természete, hogy a fizikai erőszak, a másik vélemény elnyomása mennyire természetes nekik és hiába a szerecsenmosdatás, ezek bizony tőről pattant ávósok!

https://ajtostolahazba.tumblr...

UNGVÁRY KRISZTIÁN annyit sem ért a joghoz, mint hajdú a harangöntéshez.

Ezzel szemben a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ)kifejezetten az emberjogászatra szakosodott.

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) rövid Facebook-posztjában azt írta az esetre reagálva, hogy a momentumosoknak engedély nélkül nem lett volna szabad bemenniük az Origo székházába, mivel az magánterület. Mint írják, az engedély hiányát nem pótolja a közérdekre való hivatkozás.

Az Origo székhelye magánterület. Magánterületre engedély nélkül senki - még a hatóságok - sem léphetnek be. Az engedély hiányát pedig nem pótolja a közérdekre való hivatkozás. Az újságírókról véleményformáló szerepük miatt a hozzájárulásuk nélkül is készíthető fényképes tudósítás - ezt azonban nem minden élethelyzetben kell elviselniük, hanem csak akkor, amikor a nyilvánosság szférájában végzik a munkájukat.

Ja, hogy szerinted meglátogatták a fiúk az Origó szerkesztőséget? Te így szoktál látogatóba menni?
Váratlanul történtek az események, mint ahogyan te is váratlanul kaptál egy maflást, amikor vígan fütyörésztél a Kossuth téren.

U.K. azért komolyabban vehetné legalább saját magát..

Gondolj a sokat mantrázott sajtószabadságra. A Momentum perelhetett volna, de nem tette, így viszont Gyurcsány Orbánnal kapcsolatos logikája szerint bűnös a vitatott állításokban.

Fekete Győr András elfogadhatónak találta azt is, amikor egy tüntetésen inzultálták az M1 tudósítóját. Ez a két eset elég érdekesen mutatja, mit gondol a Momentum vezetője a sajtószabadságról. Némi kommunista, vagy náci stichje van az ilyen számonkérésnek, véleménynek. Megyei vb. titkár nagypapájának biztosan tetszene.

teljesen híján vannak a polgári értékrendnek, kultúrának, az csak máz rajtuk, mint a fiatal lukács györgyön. a máz nagyon hamar lejön.

Való igaz történész úr, akit beengednek valahová, az nem követ el törvénytelenséget. Mégis miért ijedt meg akkor az idexeshávégés bagázs? Mert a Fidesz ugyan bizonyosan nem megy be hozzájuk számonkérni, ám lennének bőven, akik de. És minden napra lenne mit.

Na, meséljen már, mit lop Mészáros Lőrinc? Eddig úgy tudtuk, hogy pályázatot nyer és ezt-azt vesz. Amint köztudott, Orbán Viktor lop. Mészáros Lőrincnek lop azzal, hogy őt nyereti és magának, mert ugye a Mészáros stróman. Legyünk már pontosak, ahogy egy történészhez illik.

Egyébként pedig megtudtuk, hogy a Momentum akár hökpártnak is nevezhetné magát. Tele van a közelmúlt önfeláldozó hököseivel, sok-sok kis költségtérítéses üzletemberrel. A szájbólszájba nyáladzó és okádó gólytáborok csodálatos szervezőivel. Ők szabadítanak fel bennünket a diktatúra alól. Hajrá!

Az origónál nyitva volt az ajtó, be lehetett sétálni. Én sem tartom követendő példának, de azért már ne lássuk bele a tatárjárást.

"Egyrészt semmi tilosat nem tettek,"

Mi az, hogy nem tettek "tilosat"? Illetéktelenül mentek be, és fenyegetően léptek fel. Túl nagy ütést kaptál a fejedre, te ócska médiaripacs, most meg baromságokat irkálsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában