Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerülhet a Magyar Idők is

2017. június 2. 10:12
Megveszi a Mediaworks Zrt. a Magyar Idők Kiadó Kft.-t, a bekövetkezendő felmondási bérekre, végkielégítésekre, szabadságmegváltásokra mintegy 77 millió forintot különített el a cég.

Eladja a jelenlegi 100 százalékos tulajdonos Liszkay Gábor a Magyar Idők Kiadó  Kft.-t a Mediaworks Zrt.-nek, derül ki a  Magyar Idők Kiadó Kft. 2016-os éves beszámolójához leadott kiegészítő mellékletben a céltartalék fejezetből – írja a hvg.hu. Egészen pontosan az szerepel benne: „Az átszervezés következtében a munkavállalók egy részének meg fog szűnni a munkaviszonya, a bekövetkezendő felmondási bérekre, végkielégítésekre, szabadságmegváltásokra képzett a Társaság ekkora mértékű céltartalékot.” Minderre összesen 76,8 millió forintot különítettek el.

A Mediaworks többek között a Nemzeti Sport, a Világgazdaság és egy sor megyei napilap kiadója, illetve korábban az adta ki a 2016 október elején megszünetett Népszabadságot is. A Mediaworksot szintén ősszel vette meg az Opimus Press, amelyet már akkor is Mészáros Lőrinchez kötöttek. Idén márciusban aztán Mészáros Lőrinc személyesen is tulajdont szerzett az Opimus Group Nyrt.-ben, melynek egyik leányvállalata az Opimus Press.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még az RTL-t és az Indexet kellene megvennie. A többi úgyis csődbe megy 2018 után.

ez különösen a sorost maffiázó orbán-cikk után vicces

A Hír TV-nek még van egy éve, utána eladó sorba kerül. Kálmán Szolga kezdheti az átprofilozást.

Vajon a ballik-jobbikosok miert szolnak ebbe bele, hisz ugysem olvasnak Magyar Idoket, nekik az alfahir, hvg, !!444!!!, index szol.
Hogy ettol rohadna a Magyar Narancs, hat nem tudom. Lehet.

a kormánypropaganda összes lapja tönkremenne, ha nem pumpálnák beléjük az adófizetők pénzét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés