A Tények megint fullba tolja a kretént

2017. június 8. 15:37

Varga Attila
comment:com
Dr. Házi Edina gyógyszerésznek vallja magát, de, és ez a legszebb, közben egy olyan céget igazgat, ami, bármennyire is meglepő, de forgalmaz naptejeket, VISZONT AZ ÖVÉ AZ NEM BÁNT.

„A kijelentés mögött, miszerint a KÉMIAI naptej rákot okoz (NE KEND MAGAD, MERT MEGHALSZ BAZDMEG) az egyik oldalon egy Szendi Gábor nevű faszi áll aki programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, pszichológus, a Semmelweis Egyetem Magatartás-tudományi Intézetének egykori tudományos munkatársa, klinikus, a paleolit táplálkozás szakértője, tehát sok mindenhez ért, de speciel a naptejek összetételének káros hatásához nem.

A másik forrás Dr. Házi Edina, aki, írja a fenti ótvart először kiszúró 444, gyógyszerésznek vallja magát, de, és ez a legszebb, közben egy olyan céget igazgat, ami, bármennyire is meglepő, de forgalmaz naptejeket, VISZONT AZ ÖVÉ AZ NEM BÁNT. MERT NEM KÉMIAI. Ezt onnan lehet tudni, hogy ráírta a dobozra, mármint hogy milyen fasza az ő terméke, amit a Ripost, és rajta keresztük ez a szerencsétlen Tények is készpénznek vesz. Ha ez nem tiltott termékmegjelenítés, akkor semmi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A csaj hülyeséget beszél, de spec ez: "az egyik oldalon egy Szendi Gábor nevű faszi áll aki programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, pszichológus, a Semmelweis Egyetem Magatartás-tudományi Intézetének egykori tudományos munkatársa, klinikus, a paleolit táplálkozás szakértője, tehát sok mindenhez ért, de speciel a naptejek összetételének káros hatásához nem."
- na ez a tipikus Mekk Elek.

Az meghal, mert bármilyen meglepő, az oxigénnek és az előbbivel együtt vizet alkotó hidrogénnek is van vegyjele, mint ahogy az emberi testet alkotó összes atomnak is. De feltételezem hiába károgok, mert a kérdésből ítélve két osztály sincs meg, szóval azt sem érted, amit most írok.

Kenjed magad szarral, az BIO és nem kémiai!

A nap sugarai is karosak, de a naptejek is. Egyutt meg plane.
Lehet az arnyekot is valasztani!

Szendi az egyik legveszélyesebb pszichopata faszkalap Magyarországon.

Lövésem sincs, miért futtatja a fideszmédia.

Melbourne-ben, ami a világ legélhetőbb városa, minden gyógyszertárban kozmetikumok is kaphatók.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés