A Tények megint fullba tolja a kretént

2017. június 8. 15:37

Varga Attila
comment:com
Dr. Házi Edina gyógyszerésznek vallja magát, de, és ez a legszebb, közben egy olyan céget igazgat, ami, bármennyire is meglepő, de forgalmaz naptejeket, VISZONT AZ ÖVÉ AZ NEM BÁNT.

„A kijelentés mögött, miszerint a KÉMIAI naptej rákot okoz (NE KEND MAGAD, MERT MEGHALSZ BAZDMEG) az egyik oldalon egy Szendi Gábor nevű faszi áll aki programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, pszichológus, a Semmelweis Egyetem Magatartás-tudományi Intézetének egykori tudományos munkatársa, klinikus, a paleolit táplálkozás szakértője, tehát sok mindenhez ért, de speciel a naptejek összetételének káros hatásához nem.

A másik forrás Dr. Házi Edina, aki, írja a fenti ótvart először kiszúró 444, gyógyszerésznek vallja magát, de, és ez a legszebb, közben egy olyan céget igazgat, ami, bármennyire is meglepő, de forgalmaz naptejeket, VISZONT AZ ÖVÉ AZ NEM BÁNT. MERT NEM KÉMIAI. Ezt onnan lehet tudni, hogy ráírta a dobozra, mármint hogy milyen fasza az ő terméke, amit a Ripost, és rajta keresztük ez a szerencsétlen Tények is készpénznek vesz. Ha ez nem tiltott termékmegjelenítés, akkor semmi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A csaj hülyeséget beszél, de spec ez: "az egyik oldalon egy Szendi Gábor nevű faszi áll aki programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, pszichológus, a Semmelweis Egyetem Magatartás-tudományi Intézetének egykori tudományos munkatársa, klinikus, a paleolit táplálkozás szakértője, tehát sok mindenhez ért, de speciel a naptejek összetételének káros hatásához nem."
- na ez a tipikus Mekk Elek.

Válaszok:
gwrf | 2017. június 8. 23:05

Az meghal, mert bármilyen meglepő, az oxigénnek és az előbbivel együtt vizet alkotó hidrogénnek is van vegyjele, mint ahogy az emberi testet alkotó összes atomnak is. De feltételezem hiába károgok, mert a kérdésből ítélve két osztály sincs meg, szóval azt sem érted, amit most írok.

Kenjed magad szarral, az BIO és nem kémiai!

A nap sugarai is karosak, de a naptejek is. Egyutt meg plane.
Lehet az arnyekot is valasztani!

Szendi az egyik legveszélyesebb pszichopata faszkalap Magyarországon.

Lövésem sincs, miért futtatja a fideszmédia.

Melbourne-ben, ami a világ legélhetőbb városa, minden gyógyszertárban kozmetikumok is kaphatók.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában