A Tények megint fullba tolja a kretént

2017. június 08. 15:37

Dr. Házi Edina gyógyszerésznek vallja magát, de, és ez a legszebb, közben egy olyan céget igazgat, ami, bármennyire is meglepő, de forgalmaz naptejeket, VISZONT AZ ÖVÉ AZ NEM BÁNT.

2017. június 08. 15:37
Varga Attila
comment:com

„A kijelentés mögött, miszerint a KÉMIAI naptej rákot okoz (NE KEND MAGAD, MERT MEGHALSZ BAZDMEG) az egyik oldalon egy Szendi Gábor nevű faszi áll aki programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, pszichológus, a Semmelweis Egyetem Magatartás-tudományi Intézetének egykori tudományos munkatársa, klinikus, a paleolit táplálkozás szakértője, tehát sok mindenhez ért, de speciel a naptejek összetételének káros hatásához nem.

A másik forrás Dr. Házi Edina, aki, írja a fenti ótvart először kiszúró 444, gyógyszerésznek vallja magát, de, és ez a legszebb, közben egy olyan céget igazgat, ami, bármennyire is meglepő, de forgalmaz naptejeket, VISZONT AZ ÖVÉ AZ NEM BÁNT. MERT NEM KÉMIAI. Ezt onnan lehet tudni, hogy ráírta a dobozra, mármint hogy milyen fasza az ő terméke, amit a Ripost, és rajta keresztük ez a szerencsétlen Tények is készpénznek vesz. Ha ez nem tiltott termékmegjelenítés, akkor semmi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztálin elvtárs
2021. május 02. 19:22
Aki neptejet használ nagyobb eséllyel lesz bőrrákos. Aki öngyújtót hord a nadrágzsebében nagyobb eséllyel lesz tüdőrákos.
Google
2021. május 02. 12:10
A nap sugarai is karosak, de a naptejek is. Egyutt meg plane. Lehet az arnyekot is valasztani!
galahad
2021. május 02. 12:09
Én is csatlakozom @útonjáró jókívánságához, csak annyival szeretném kiegészíteni, hogy részemről ez az "ennyi(ké)re" is vonatkozik. A "nettó [akármi]"-ról és társairól már nem is beszélve.
annamanna
2021. május 02. 12:08
Rég hallottunk már a kokain vegyjeléről, ami majdnem olyan, mint a cukor vegyjele, csak a szacharóz addiktívabb a patkánykísérletekben. http://index.hu/tech/mem/2017/02/06/kokain_cukor_vegyjel_keplet_nem_mindegy/ A panelházakat a legjobb félig visszabontani, mert akkor nyáron nem lesz bennük meleg. A Heineken csillaga önkényuralmi jelkép, a Szabadság téri emlékműé nem az. Funkcionális analfabétizmus nem létezik, mert amit el tud olvasni valaki, azt meg is érti. Kevesebb érettségizőt, több közmunkást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik