Ellenzéki média

A Magyar Nemzet és a Hír TV bojkottálását ajánlja a Fidesz

2015-03-17 08:31:52
A Fidesz-frakció hétfői zárt ülésén Rogán Antal ismertette Kövér László Magyar Hírlapban megjelent interjúját, melyben a házelnök ellenzéki médiának minősítette a Magyar Nemzetet és a Hír TV-t – írja a Népszabadság. A lap szerint az ülésen azt ajánlották a fideszeseknek, hogy ne nyilatkozzanak ennek a két médiumnak.

A Népszabadság úgy tudja, hogy a Fidesz-frakció hétfői zárt ülésén azt javasolták a fideszeseknek, hogy ne nyilatkozzanak a Simicska-médiumoknak, a Magyar Nemzetnek és a Hír TV-nek. „Ez nem hivatalos bojkott, de majdnem az, mivel az az ajánlott, hogy ne nagyon nyilatkozzanak a Magyar Nemzetnek és a Hír Tv-nek” – mondta a Népszabadságnak egy fideszes képviselő.

Az ülésen a lap szerint Rogán Antal frakcióvezető ismertette Kövér László Magyar Hírlapnak adott interjúját, amelyben a házelnök azt mondta: a Hír TV-re és a Magyar Nemzetre ellenzéki médiaként kell tekinteni, Simicska pedig „a magyar közélet betegségének egyik tünete”.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz nem csak a párttagoknak, de feltételezett szimpatizánsainak is e-mailben körbeküldte a Kövér-interjút, külön kiemelve a házelnök Simicska-médiáról szóló kijelentéseit.