GFG a három nyolcason: Mi a helyzet a baloldallal?

2015-09-22 08:20:28

G. Fodor Gábor
888.hu
A szétesés folyamata nem áll meg a politika határainál. A bevándorláspárti média kritikátlan bevándorláspártiságával szembekerül saját olvasóival.

„2. Míg a baloldal abban reménykedett, hogy a bevándorlás fokozódása széttöri majd a nemzeti kereteket és végletesen meggyengíti a nemzeti identitást, a valóságban éppen ellenkező folyamatok zajlanak le.

3. A baloldali pártok eközben szembekerültek saját választóikkal is. A balos politikai elit nem azt mondja, amit választók hallani akarnak.

4. Miközben elválik egymástól a baloldali elit és a politikai felhatalmazást adó szavazók akarata, a bevándorláspárti politika szinte egyedüli támogatója a balos média marad.

5. A szétesés folyamata azonban nem áll meg a politika határainál. A bevándorláspárti média kritikátlan bevándorláspártiságával szembekerül saját olvasóival.

6. Jól illusztrálják mindezt a magyar példák: a Magyar Narancs abban a pillanatban, amint Hitler-bajszos címlappal jelent meg, voltaképpen megszűnt, szétverte saját magát. A 444.hu abban a pillanatban, amikor egy bevándorláspárti cikkében letiltotta a kommentelést, voltaképpen megszűnt, szétverte saját magát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.