Ciki

2016-05-01 16:58:53

Jámbor András
Facebook
Bár egy „kicsit más” a viszonyom az előző rendszerhez, mint Moldova Györgynek, de újságíróként rajta élcelődni azért elég ciki, mivel a bácsi jobban ír és fontosabb témákat dolgozott fel a jelenlegi magyar sajtó 90%-nál.

„Reggel Tumblren indult a röhögjük ki a csóró MSZP-s fiatalokat, akik a Blahán osztanak vizet, és nem trendik, meg nincs menő napszemüvegük. Aztán egész nap a falam azzal van tele, különböző újságokból, hogy azokon az embereken röhögnek az újságírók, akik kimentek a majálisra, hogy háhá, kövérek, meg Kádárt szeretik, és nem a H&M-ből öltözködnek.

Ugye ez a Való Világ logikája is, hogy az embereknek mutassunk butább, és rondább embereket, hogy ők megnyugodjanak, lehet még lefelé taposni, van azért még alattuk.

Az tök oké, ha valaki kimegy és megírja, hogy Gyurcsány hülye (bár tegyük hozzá, azért sikerült elég szemét módon kifordítani a mondanivalóját), meg Tóbiás nevetséges.

De hát az a helyzet, hogy a majálison a magyar állampolgárok vannak kint.

És lehet őket kicsúfolni, de talán fontosabb lenne megérteni, miért van rajtuk Kádár póló. Jah és bár egy »kicsit más« a viszonyom az előző rendszerhez mint Moldova Györgynek, de újságíróként rajta élcelődni, azért elég ciki, mivel a bácsi, jobban ír, és fontosabb témákat dolgozott fel a jelenlegi magyar sajtó 90%-nál.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.