Én sem díjazom különösebben a momentumos akciót

2017-05-19 07:29:30

Pintér Bence
Facebook
Minden fronton fel kell hívni a figyelmet, hogy hogyan és miként működik a propagandagépezet, de érdemes ezt olyan módon tenni, amiből ez a gépezet nem tud fegyvert gyártani.

„Én sem díjazom különösebben, ha egy politikai párt vezetői besétálnak egy magáncéghez felelősségre vonni személyesen az alkalmazottaikat. Még akkor is, ha az adott magáncéget nem tartom újságnak, az adott alkalmazottat pedig nem tekintem kollégának. Minden fronton fel kell hívni a figyelmet, hogy hogyan és miként működik a propagandagépezet, de érdemes ezt olyan módon tenni, amiből ez a gépezet nem tud fegyvert gyártani. Most ezek az arcok sivalkodhatnak, meg adhatják ezt el úgy, hogy mekkora támadás a »sajtószabadság ellen«. Ezek az arcok, akik hírből sem ismerik a sajtószabadság fogalmát.

(Segítek: az a sajtószabadság elleni támadás, amikor Lázár János kirúgat egy főszerkesztőt; amikor megírjátok a Rogán-Habony-minisztérium napiparancsait; amikor a kormányzati szereplők nem reagálnak a nem baráti médiumok kérdéseire; amikor egy strómannal bezáratják az egyik legkritikusabb napilapot; amikor nyilvános kormánypárti fórumokon izmoznak kormánypárti csinovnyikok újságírókkal, stb.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.