Jézust vélte lefotózni a dobogókői szívcsakrában!

2009. július 08. 12:12

Az elkészült fotón egy ködös vidékből felsejlő alak látható, mintha Jézus Krisztus lebegne a hajnali erdő felett. A csodák itt vannak, csupán észre kell venni őket – írta Kriszta, a kép készítője.

2009. július 08. 12:12
Csupán a fények játéka volt mindez? Vagy valami egészen más történt? Mindenesetre talán az sem véletlen, hogy a káprázat Dobogókőn tűnt fel, amelyet maga a dalai láma a föld szívcsakrájának nevezett. Ezt azzal magyarázzák, hogy Dobogókőn futnak össze a föld erővonalai, ott dobog a bolygó szíve.

Persze az is megeshet, hogy nem csoda, csupán egy trükk, amit látunk. Az egyik legismertebb digitális fotózással foglalkozó magazin szakembere vizsgálat alá vetette a képet. A Blikk annak örül, hogy még azt is meg tudta mondani, hogy képszerkesztő programmal nyúltak hozzá. 2009. július 7-én reggel 7 óra 30 perckor a képet szerkesztették. Ez azonban nem jelzi automatikusan a retusálás tényét, utalhat arra, hogy csak átméretezték, eredeti felbontását a mostanira csökkentették küldés előtt. Hasonló fényjelenség mindenesetre természetes körülmények között, a reggeli pára fényszóró hatása miatt is kialakulhat – közölte Szita Péter.

Lefotózták Jézust! (Blikk)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szenatomi
2009. július 10. 08:26
Köd, alacsonyan álló Nap, PS, EXIF. Inkább ezek a kulcsszavak. Nekem is van ilyen képem. Egyébként tudom ám, miért Magyarország a világ szívcsakrája: Mert ha bort iszik, a magyar ember szív csak rája!
sergei
2009. július 10. 06:44
Ez kritikán aluli.
szpal
2009. július 09. 16:49
"Akkor, ha valaki ezt mondja nektek: Íme, itt a Krisztus, vagy amott: ne higgyétek! Mert hamis krisztusok és hamis próféták állnak majd elő, jeleket és csodákat tesznek, hogy megtévesszék - ha lehet - a választottakat is. Íme, előre megmondtam nektek! Ha tehát azt mondják nektek: Íme, a pusztában van, ne menjetek ki! Íme, a belső szobákban, ne higgyétek! Mert ahogyan a villámlás keletről támad, és ellátszik nyugatig, úgy lesz az Emberfiának az eljövetele is." Máté 24 http://www.blueletterbible.org/Bible.cfm?b=Mat&c=24&v=1&t=KJV#top
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!