Képtelen ellenállni a kísértésnek a kormányszóvivő!

2009. augusztus 06. 21:05

Idén Pándi meggytortával köszönti születésnapján Magyarországot a Miniszterelnöki Hivatal felkérésére a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete.

2009. augusztus 06. 21:05
A pályázat keretében kiválasztott - s a tavalyi győztes Zila Kávéház által készített - desszertkülönlegességet Budai Bernadett kormányszóvivő és ismert hazai sztárok kóstolták meg először. A torta a különleges ízesítésű meggyen kívül krémjében valódi vaníliát, krémsajtot és belga fehér csokoládét is tartalmaz. Budai Bernadett kormányszóvivő is rajong az édességekért, így különösen közel áll hozzá az Ország Tortája, melynek nem is tudott ellenállni és örömmel kóstolta azt meg."Én mindig az Ország Születésnapi Tortájának bemutatóján találkozom először az épp aktuális tortával és onnantól kezdve kísérem végig az utóéletét. Augusztus 20-án délután fél 2-től a Kossuth téren majd megismerheti a nagyközönség is és innentől kezdve az ország nagyon sok cukrászdájában lehet vele találkozni." - kezdte Budai Bernadett.

"Nagyon édesszájú vagyok, lényegében az édesség minden variációját szeretem, így ezt a programot is külön örömmel csinálom minden évben. Az eddigi torták mind nagyon finomak voltak: 2007-ben Madártej, 2008-ban a Szatmári szilvapálinkás. Bevallom, ezek közül nem sütöttem meg egyiket sem, mert ezt mestercukrászok készítik, innentől kezdve nagyon merész vállalkozás lenne részemről egy átlagos konyhai felszereltséggel rendelkező embernek, egy ilyen tortának nekiállni. Nyilván egyszerűbb dolgokat szoktam én is készíteni, mint egy átlagos háztartást vezető háziasszony" - árulta el a kormányszóvivő, aki mellett Dombovári Vanda, műsorvezető és Keleti Andrea táncművész is megkóstolta a desszertkülönlegességet.

Titkolta, de kiderült: Budai Bernadett is áldozatul esett! (stop)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!