Lególakóházat épít a BBC

2009. augusztus 04. 12:57

Emberi léptékű lególakóházat épít a nézők segítségével James May, a Top Gear című autósmagazin műsorvezetője, műsort készít belőle a BBC.

2009. augusztus 04. 12:57

James May, a BBC Top Gear című autósmagazinjának a műsorvezetője, a Lego játék elemeiből építtet egy házat, amely normál méretű lesz, vécével és zuhanyozóval felszerelve. A munkában 1200 önkéntes vesz részt. Jóval többen szerettek volna segíteni az építkezésben, ám csak 600 jegyet adtak el a szervezők.

Minden jegy azonban kétszemélyes, tulajdonosa vihet magával „segédmunkást". Többen már hajnalban sorba álltak jegyért. Az első munkafázisban életnagyságú téglákat kell építeni legóelemekből, melyekből 272 darab szükséges egy téglához. A lególakóház Dorkingban épül, a helyszínre már előre hárommillió elemet szállítottak, ennek ellenére az önkénteseket felkérték, hogy vigyenek magukkal annyi legót, amennyit csak nélkülözni tudnak. Az egész építkezést felveszi a BBC, és Toy Stories című műsorában mutatja majd be. A műsorvezető azt mondja, hogy két-három napig tervezi a bentlakást, de ez rövidülhet, ha idő előtt rádől a ház - adta hírül a BBC.

Legós reality indul (FN.hu)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!