Kampány minisztériumi pénzből?

2010. április 02. 08:26

Tagadja Szabó Imre környezetvédelmi miniszter, hogy tárcájának költségén készített volna kampányvideókat. A politikus nagycsütörtökön halosztással kampányolt Budapesten.

2010. április 02. 08:26
A jótékonysági élelmiszerosztás a Vöröskereszt nyolcadik kerületi épülete előtt rendezték meg, ahol Szabó Imre, az MSZP Pest-megyei listavezetője fagyasztott, zacskós busadarabokat osztott szét a rászorulók között, amihez a minisztériumi munkatársak még receptet is mellékeltek.

A busákat a Balatoni Halászati Zrt. ajánlotta fel, amiből Szabó Imre már 13 ezer tonnát osztott szét az utóbbi hónapokban. A politikus honlapján keverednek a minisztériumi, és a pártesemények, ennek ellenére tagadja, hogy az ő fellépéseit megörökítő s videóstábot költségvetési pénzből fizetnék.

„Arról nem tehetek, hogy környezetvédelmi miniszter vagyok. És természetesen nem fogom eltagadni azt a saját honlapomon sem, hogyha úgy ítélem meg, hogy olyan dolgokat csinálok, ami jó. Tehát ha úgy tetszik, akkor a saját honlapomon egy picit dicsekszem a munkámmal” - jelentette ki a miniszter. Mindennek financiális hátterét firtató kérdésre így válaszolt: „a honlaphoz köthető tevékenységet nem finanszírozza a minisztérium, az az én magánügyem.”

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. április 02. 09:21
Minden kormányzat kampányolt eddig közpénzen, ne legyünk naivak. És egyik párt sem érdekelt abban, h olyan szigorú törvényeket hozzon, amivel meg lehet akadályozni a hatalomban lévő közpénzes kampányokat, ugyanis éppen annak kéne meghozni ezeket a törvényeket, aki a ciklusa végén éppenséggel élni szeretne a saját hasznára a közpénzes kampányolás lehetőségével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!