Ajánlom, hogy a Táncsics Alapítvány

2010. június 10. 16:12

ne pénzelje tovább a gréczyket és baueleket, hanem vegyen egy számítógépet, ami hetente csak ennyit ír: Orbán rossz. Gyurcsány jó.

2010. június 10. 16:12

„Ajánlom, hogy a Táncsics Alapítvány ne pénzelje tovább a gréczyket és baueleket, hanem vegyen egy számítógépet, ami hetente csak ennyit ír:

Orbán rossz. Gyurcsány jó.

Fidesz rossz. MSZP jó.

Aki nem velünk, van az fasiszta.

Aki velünk van az demokratikus és progresszív.”

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mabarta
2010. június 11. 13:55
A Táncsics család leszármazottai még nem tiltakoztak azellen, hogy az MSZ(M)P a káderképzöjét elödjükröl nevezte el?
marós
2010. június 11. 07:40
A Táncsics Alapítvány a baloldali médiát támogatja, elnöke az a gy.f. aki még életében nem mondott ígazat. A Hír TV nem hazudik, harcol a korrúpció, a politikai gengszerek ellen, a nyílvánossg erejét felhasználva küzd egy jobb Magyarországért. A Hír TV-t a Táncsics Alapítvány nem támogatja. Az alapítvány évi 500 MFt.-ból gazdálkodik, az eredeti forrás az adófízetők pénze.
sidorovich
2010. június 10. 23:38
Gréczy = Grima Wormtongue
Szenzor
2010. június 10. 19:04
Tegyék be egy adatbázisba az össze Gréczy és Bauer írást, aszt írjanak rá egy szoftvert, amelyik bármikor generál belőle egy újabb írást, amit aztán majd véletlenszerűen hol Bauer, hol Gréczy aláírással látnak el. Olcsóbb, és legalább annyira hatékony eljárás lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!