A Facebook buktatta le a rablógyilkost

2010. július 28. 14:34

A népszerű közösségi háló segítségével sikerült elfogni egy kilencszeres Fülöp-szigeteki rablógyilkost, aki ingyenes számítógépes segítséget ajánlott fel áldozatainak.

2010. július 28. 14:34

A San Fernando-i rendőrség kilencszeres gyilkossággal gyanúsítja a számítástechnikai szakemberként dolgozó 28 éves Mark Dizont. A Fülöp-szigeteki férfit rendhagyó módon, Facebook-profilja segítségével azonosították.

A jóképű informatikus elsősorban külföldi nyugdíjasok bizalmába próbált számítógépük ingyenes rendbetételével beférkőzni. Áldozatai között ezek a brit, kanadai, amerikai öregurak, illetve azok partnerei és alkalmazottjai találhatóak.

Amikor először sikerült egy házba bejutnia, Dizon mindig felmérte a várható zsákmányt. Rendre a második alkalommal követte el a rablógyilkosságot. A közösségi oldalon található profilján kívül, a nála megtalált lopott elektronikai cikkek buktatták le.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!