Halott a Google Street View-n?

2010. augusztus 13. 15:52

Kisebb pánikot okozott az angliai Worcesterben, hogy egy kislány holttestét vélték felfedezni a Middle Roadról készült Google Street View képein. Kiderült azonban, hogy a lány csak játszott, amikor épp fényképezték az utcát.

2010. augusztus 13. 15:52

A helyiek azt hitték, hogy egy eddig felderítetlen bűntény nyomát látták, mikor megnézték az utcáról készült Google Street View képeit. Azonban szerencsére erről szó sincs. A járdán fekvő 10 éves kislány csak halottast játszott a barátnőjével, fogalmuk sem volt arról, hogy éppen fényképezik az utcájukat.

A kislányt egyébként örül, hogy felkerült az internetre. Alig várja, hogy eldicsekedhessen vele az osztálytársainak. Édesanyja is viccesnek találja, hogy ez akkora izgalmat keltett a szomszédjai között. A Google szóvivője nem kommentálta a képeket.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!