Budai Bernadett

2010. szeptember 10. 11:55

Az MSZP bukása után is van karrierlehetőség a párt fontosabb emberei számára: az egykori kormány- és pártszóvivő a Neo FM hírigazgatójaként folytathatja.

2010. szeptember 10. 11:55

Nemsokára véget érnek a puhatolózó tárgyalások Budai Bernadett és az egykori SZDSZ-hez közel álló Székely Gábor tulajdonába került Neo FM között, és talán az egykori kormányszóvivő lehet a rádió hírigazgatója. Amivel persze semmi gond, hiszen egy egykori pártmunkás is tud objektívan híreket szerkeszteni, ahogyan egy pártfüggetlen ember is képes arra, hogy igazi hamisítatlan pártos műsort dobjon össze - ahogy a megrendelő kívánja. A Mandiner mindenesetre sok sikert kíván Budai Bernadettnek, hogy találja meg helyét a Nemzeti Együttműködés Rendszerében a kormány- és pártszóvivőség, valamint a szocpárt színeiben való indulás utáni időszakban is!

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talon Karrde
2010. szeptember 12. 14:34
Rajzó Ildikó is nyertes!!!
trust
2010. szeptember 11. 13:28
Ha meg a riport vagy a munka, amit rábíznak nem sikerül, legfeljebb elájul, valaki pedig felkarolja. Mert ahhoz nagyon ért!
hulkyhogan
2010. szeptember 11. 11:14
"egykori pártmunkás is tud objektívan híreket szerkeszteni" az önkritika, az önkritika, srácok! ugye-ugye, amikor megszólal a lelkiismeret a magyar-vizsla.hu miatt! ezzel persze nem állítva, hogy a mandiner objektív lenne, kicsit is.
Diocles
2010. szeptember 10. 12:19
Amivel persze semmi gond, hiszen egy egykori pártmunkás is tud objektívan híreket szerkeszteni, ahogyan egy pártfüggetlen ember is képes arra, hogy igazi hamisítatlan pártos műsort dobjon össze - ahogy a megrendelő kívánja." na igen... persze ne legyünk naívak, ha ezt a pártautomatát kérik fel hírszerkesztésre, akkor valszeg úgy gondolják, h még a láccatra sem kell adni, durva és primitív pártpropagandára lehet számítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!