Terry Black beperli Bagit és Nacsát

2010. október 18. 09:16

Terry Black megorrolt a Bagi Iván-Nacsa Olivér párosra. A humoristák a politikusi babérokra törő Rácz Károlyt Hajdú Péter műsorában parodizálták.

2010. október 18. 09:16

A két héttel ezelőtti Frizbiben a Bagi–Nacsa páros Terry Blacket figurázták ki. Az MSZP volt jelöltje ezért elhatározta, bíróságra viszi az ügyet. Nacsa Olivér a Blikknek elmondta: „Nekünk az a dolgunk, hogy görbe tükröt tartsunk. Ha Terry nem hangoztatná minden héten, hogy éppen férfi lesz vagy nő, értenénk az érzékenységét. Amerikában ma már egy humoristának mindent ki lehet mondani, épp itt lenne az ideje, hogy Magyarországon is véget vessünk a baromi nagy érzékenységnek.”

Terry Black azonban nem tágít: „Ők paródiának és humornak szánták, de inkább szánalmas és gusztustalan volt. Engem úgy állítottak be, mint egy mocskos szájú, trágárul beszélő valakit, pedig sok mindent lehet rám mondani, de ezt biztosan nem. Az utolsó számba adott mondat szerint Fábry nemi szervére vágyom. Lehet, hogy a humorista páros ezzel így van, de nekem más az ízlésem e téren. Fábryval szemben egyébként már nyertem hasonló pert, vaskos nem vagyoni kártérítést ítéltek meg, és nyilvános bocsánatkérésre kötelezték, amit meg is tett” - tette hozzá Rácz.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaducsa
2010. október 19. 12:42
Titánok harca...
ganxtalovin
2010. október 19. 12:26
ezt a buzit...
red label
2010. október 19. 09:56
A bukott, Gyurcsány imádó, elvtárs vagy elvtársnő, jobban tenné ha visszatérne szakmájához, ott még némi sikert is elérhet a hasonszőrüek között.
civilina
2010. október 18. 17:18
" Engem úgy állítottak be, mint egy mocskos szájú, trágárul beszélő valakit, pedig sok mindent lehet rám mondani, de ezt biztosan nem." Már értem, mi az a közös tulajdonság, ami Terry Black-t és az mszp-t összehozta! A hazudozás! Emlékszem olyan TV szereplésére, amikor a mocskos szájával undorítóan trágárul beszélt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!