Teadélután a határon túliakért

2010. november 19. 14:31

A Zonta Club Budapest City Egyesület által szervezett zenés teadélután célja, hogy minden határon túli magyar felvehesse az állampolgárságot.

2010. november 19. 14:31

Jótékonysági zenés teadélutánt rendez november 20-án a Zonta Club Budapest City Egyesület, mely a határon túli magyarsággal való kapcsolatokat helyezi előtérbe. A rendezők alapelve a következő: „Egyetlen magyar sem lehet, aki anyagi okok miatt nem tudja felvenni a magyar állampolgárságot!”

Az elsősorban határon túli nőket támogató rendezvény fővédnöke Mádl Dalma asszony, ám jelen lesz Wetzel Tamás, az egyszerűsített honosítási eljárás bevezetésével kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos és Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere is. A programot a Tercina Együttes biztosítja majd a „A Lovagias Emberrabló” című összművészeti alkotással.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!