Marxisták az MSZP-ben

2011. január 23. 14:04

AlterGlob néven megalakult az MSZP deklaráltan radikális, marxista tagozata. Alföldi Andrea csoportalapító felszólított: „A liberálisok és a konzervatívok takarodjanak az MSZP soraiból!”

2011. január 23. 14:04

A Magyar Szocialista Pártban szombat este AlterGlob néven létrehozták a párt bevallottan marxista, rendszerkritikus tagozatát. A csoport tagjai állítólag radikális fiatalok.

Alföldi Andrea alapító felszólított: „A liberálisok és a konzervatívok takarodjanak az MSZP soraiból! Vegyék tudomásul, hogy több millió baloldali polgár nem temetőőr, a politikai halottaknak a kriptákban a helyük, nem a szocialista pártban!”. Az AlterGlob célja, hogy az MSZP valós alternatívát nyújtson azoknak, akik feministák, szocialisták és az „utolsó töltényig antirasszisták”.

 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2011. január 26. 23:03
Te Andrea! Találtál már magadon klitoriszt? Mé nem mást csinálsz?
elfelejtette
2011. január 24. 12:12
„A liberálisok és a konzervatívok takarodjanak az MSZP soraiból! Vegyék tudomásul, hogy több millió baloldali polgár nem temetőőr, a politikai halottaknak a kriptákban a helyük, nem a szocialista pártban!” Nagyon helyes, szakadjon az MSZP!
RAMBO
2011. január 24. 10:02
LOL!! Az antirasszistákra baromi nagy igény van, kb. 0.000001% szavaz ezért az MSZP-re. Veretes kommancsból valamivel több van - őket próbálja Szanyi et. megszólítani. Igaz viszont, hogy nem akármekkora tőkesúly ez a retorikai vonal a MSZP-n, tehát csak nyerhetnek vele, ha lelépnek. (Arra nem fogadnék, hogy vihetik az MSZP infrastruktúráját.)Hajlandó lennék épeszű összegben lefogadni, hogy Fleto akciója ez az egész, annak érdekében, hogy megszabaduljon az ideológiai ballaszttól. Éppen úgy, mint ahogy Orbán tette azt a Jobbikkal.
sky.net
2011. január 24. 09:57
alterglobok a rózsadombról a thürmer elvárs már szart ér ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!