Fábry vs. Magyar: veszélyben a műsor

2011. február 10. 10:18

Magyar György letiltotta az Esti Showder reklámját. A sztárügyvéd közölte a show producerével: ha nem nézheti meg adásba kerülés előtt a vágott változatot, annak közléséhez nem járul hozzá.

2011. február 10. 10:18

Kovács Kristóf, az Esti Showder producere milliós nagyságrendű kötbéres szerződést írt alá: ha Dr. Magyar György sztárügyvéd engedélye nélkül adják le csütörtökön a Fábry kontra Magyar című beszélgetést, akkor fizetni kell az ügyvédnek. A beszélgetés jelenleg tilalom alatt áll. Magyar kifogásolta Fábry Sándor egyik állítását, amiben Fábry a devecseri árvízkárosultaknak szabott sikerdíj mértékéről beszélt. Az ügyvéd szerint Fábry átlépte azt a határt, ami már nem vicces, hanem otromba, és ami még személyi jogokat is sérthet.

A sztárügyvéd még mielőtt megnézte volna a felvételt, letiltotta a műsor reklámját és közölte a show producerével: ha nem nézheti meg adásba kerülés előtt a vágott változatot, annak közléséhez nem járul hozzá. Ebben az esetben Fábry Sándornak kell viselnie a jogi következményeket. Dr. Magyar György cáfolta, hogy ennek az ügynek bármi köze lenne ahhoz, hogy ügyfele, Gregor Bernadett is bejelentette, ő is beperli a Showdert.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. február 11. 11:47
Fábry jó srác ! Abban a műsorban azt adja, amivel megbízták, ez nem azt jelenti, hogy egyébként mindenben azonos az ottani szereplésével. Egyébként voltak az utazós műsorai, amik érdemtelenül kevés nézettséget hoztak. Persze ott értelmes dolgokról volt szó, amúgy fábrisan, de azt nem lehetett fikázni. A sok agyhalottnak.
1/3
2011. február 10. 17:28
Minden esetre jó lenne, ha Fábryt valaki már végra pofán vágná.
Öreg
2011. február 10. 17:03
Miközben önkéntes segitők - teljesen ingyen- ott izzadtak, hogy segithessenek, a magyar értelmiség aljas része nyerészkedni akart az áldozatok sorsán. Az ügyben csak az nyugtatott volna meg, ha a kamara azonnal kizárja. Tudom, hogy indult etikai vizsgálat, hol az eredménye. Magyar ügyvéd- már nem nevezném urnak- kiirta magát a becsületes emberek közzül. Ettől még pereskedhet Fábryval, de a becsületét már nem szerzi vissza!
Machiavelli
2011. február 10. 12:44
Szerintem az ilyen ügyvédek már közszereplők, kicsit többet kellene bevállalniuk. Amúgy csak nem az fáj a "kedves" ügyvéd úrnak, hogy napvilágra kerül mohósága és kapzsisága? Ugye nem 50-70%-os sikerdíjat kért a szerencsétlenektől? Ugye nem a meggazdagodására használta fel mások nyomorúságát? Kommunikációs szempontból már veszített, mert mindenki egyből erre asszociál és ha nem is így lenne, akkor sem tudja már megvédeni magát, mert letiltotta. Bizony, az úgy helyes, ha valaki, mint a szerencsétlenül jártak ügyvédje tetszeleg, akkor a díjazásával kapcsolatban is viselnie kell a nyilvánosságot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!