Otthagyja rendezője Fábryt

2011. február 11. 13:57

Felmondott Fábry Sándor rendezője. Kovács Gabriellának a múlt héten lett elege a showman durva beszólásaiból, és levélben közölte, hogy nem tűr tovább - írja a Bors.

2011. február 11. 13:57

„Ha ráérsz, bekaphatnád a f.szomat!” – tört elő Fábry Sándorból az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli források szerint a műsorvezető nem először beszélt minősíthetetlen stílusban a szakemberrel, akinél most betelt a pohár, és levélben jelezte a műsor producerének, Kovács Kristófnak, hogy távozik.

Információk szerint a producer ragaszkodna munkatársához, így állítólag azt is megígérte, elbeszélget Fábryval a történtekről.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tutti
2011. február 13. 17:29
Azért szerintem a Sanyi bácsinak is tele lehet a töke azzal, hogy immár a sokadik műsorban kell olyan emberekkel beszélgetnie, akik a maunikka sót is lehúznák. Tudomásul kell venni, hogy ez a műsor meghaladta önmagát. Abba kéne fejezni! A Jay Leno is csak annyival nagyobb terjedelmű, amennyivel Amerika nagyobb Magyarországnál. Nagyobb a meríthetőség celebritásokból. Ja és a Fábry sosem a fennköltségéről volt híres, és mindig ugatott, ha f@szságot kívántak tőle.
Transzilva
2011. február 13. 12:46
A Fábry Show mára kifulladt, akárhogy is nézzük. Ideje lenne váltani, új utakat keresni, és nem szabadna hagyni, hogy ilyen ügyek húzzák le Fábry renoméját. Mindenki tudja, hogy nagyon nehezen elviselhető ember, és minden tiszteletem Kovács Gabrielláé, aki ennyi évig tudta nyelni. A csúcson kell abbahagyni, örök igazság, Fábry intellektusára, személyiségére még jó pár érdekes műsor építhető fel. Persze kell egy új stáb aki elviseli :)
dorkoka
2011. február 11. 21:36
Sómenként, kritikusként, előadóként, csoda számba megy, nem mellesleg kivételes inteligencia a saját területén. Mindig is híres volt arról hogy embernek hitvány. Már Klapka is megmondta róla mikor leütő fiúként dolgozott, beszólogatott feleslegesen. Nem mindig jár együtt az emberi nagyság a szakmaival.
Samsa
2011. február 11. 16:58
Szerintem Fábry, sem bánná, ha vége lenne az egésznek. Lehet, hogy direkt provokál. Mi a faszt erőlködjön tovább. Lóvé szarásig, a hardcore rajongók azt is megbocsájtanák, ha a szájukba szarna, kihívás nulla, tovább fejlődni neki lehetetlen a szarás-baszás-hugyozás háromszögből. A rendezőnőnek meg max respect a karakánságáért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!