Nem csitulnak az indulatok Daróczi halála körül

2011. március 23. 14:16

Személyiségi jogi pert indított H. Hubert, aki Daróczi Dávid holttestét megtalálta, az egykori kormányszóvivő édesapja és Terry Black ellen. Állítása szerint a két alperes burkoltan Daróczi megölésével gyanúsította meg őt.

2011. március 23. 14:16

Közel egy éve halt meg Daróczi Dávid rejtélyes körülmények között, hivatalosan öngyilkos lett. Ezt édesapja, Choli Daróczi József nem fogadja el, többek között Hajdú Péter Frizbi című műsorában is utalt arra, hogy fia gyilkosság áldozata lett, az esetleges tettes nevét még papírra is vetette a nézők előtt. Szintén ennek a műsornak volt vendége Terry Black is.

H. Hubert, aki Daróczi Dávid holttestére bukkant, mindezek miatt személyiségi jogi pert indított Choli és Terry Black ellen. Hubert úgy érezte, burkoltan, de lopással és Daróczi megölésével gyanúsították meg. Mindebbe belebetegedett és éttermének forgalma is lecsökkent, ezért lelki sérelmeiért 3 millió forintos nem vagyoni kártérítésre tart igényt alpereseitől.

Hubert a Fővárosi Bíróságon kedden új részleteket is megosztott Daróczi Dávid haláláról: eszerint a volt kormányszóvivőre a gáztűzhely mellett talált rá felakasztva. Egyik kezével megemelte a testet, a másikkal kicsomózta a nadrágszíjat. Daróczi édesapja kétségbe vonta az állítást, és cáfolta Hubert más kijelentéseit is. Daróczi azt is próbálta bizonyítani, hogy a nézők nem láthatták, milyen nevet írt a papírra Hajdú műsorában.

Terry Black, a harmadrendű alperes a bíróval közölte, most is meggyőződése, hogy a volt kormányszóvívót meggyilkolták. Black több tárgyalásra nem megy el, mert a jövő hónapban Dubaiba költözik - írja Blikk.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2011. március 24. 11:59
úgy emlékszem, az araboknál amúgy is kiemelt toleranciával kezelik a terry-féle mérsékelten kristálytiszta identitást.
komka
2011. március 23. 15:49
Tisztul a levegő :) Black elmenekül. Viheti magával a kurucoktól vásárolt lábtörlőjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!