Vilmos herceg izraeli nászajándéka

2011. március 08. 11:00

Egy izraeli férfi egy ketubát, azaz egy zsidó házassági szerződést ajándékozna Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjére.

2011. március 08. 11:00

Egy izraeli férfi meglehetősen egyedi nászajándékot szándékozik küldeni a brit trónörökösnek - írja a Jerusalem Post. A férfi zsidó házassági szerződéssel lepné meg Vilmos herceget és menyasszonyát, Kate Middletont. Az ajándékozó az izraeli brit nagykövetség segítségével juttatná el a papírtekercset a Buckingham-palotába.

A ketuba nevű szerződés az anyagi biztonságot jelképezi, a tekercset a hagyomány szerint a menyasszony veszi át az esküvőn. A trónörökös ketubája kissé eltér a megszokottól: ez a dokumentum mellőzi a vallási tételeket, ehelyett a rabbik által deklarált egyenlőségre helyezi a hangsúlyt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!