Wahorn-ügy: Megszólalt Vicsek Ferenc

2011. március 11. 14:24

A Klubrádió főszerkesztője szerint Wahorn Andrást nem a jobboldali vendégek, hanem a szakmai kudarc miatt menesztették a közéleti témákkal foglalkozó rádiótól.

2011. március 11. 14:24

Vicsek Ferenc, a Klubrádió főszerkesztője megszólalt Wahorn András ügyében. A főszerkesztő cáfolta, hogy a képzőművész műsorát azért vették volna le a csatorna műsoráról, mert túl sok jobboldali személyiség szerepelt abban.

Vicsek szerint Wahorn András - képzőművészeti nagysága ellenére - rádiósként nem bizonyult alkalmasnak. A főszerkesztő szerint Wahorn András műsora egyszerűen nem tudta hozni azt az élvezeti értéket, melyet a hallgatók a Klubrádió más műsorai esetében megszokhattak. Erről beszélgettek azon a videón is, melyet később töröltek a legnagyobb videomegosztóról. Az esetről a Mandiner blog számolt be.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mélyszittya
2011. március 14. 09:31
de sok a duma itt összevissza: hallgatta valaki e beszólók közül bármikor akár egyszer is Wahornt a Klubon? Valószínűleg nem , mert belenyilallana a keze, ha arra az adóra kapcsolna. Na én hallottam ezt a jóembert. Aki lehet, hogy vicces ivócimbora egy ferencvárosi szuterén-kocsmában, de műsorelemként élvezhetetlen. Már annak számára, aki a spontaneitást meg tudja különböztetni a full dilettantizmustól...
yoovan
2011. március 13. 09:32
Miért, mit vártunk? Hogy Vicsek azt mondja, igen, azért rúgtam ki Wahornt, mert az újfasiszták szálláscsinálója?
1120
2011. március 13. 00:56
"Vicsek szerint Wahorn András - képzőművészeti nagysága ellenére - rádiósként nem bizonyult alkalmasnak." Ahol egy bolgár györgy alkalmas, ott Náncsi néni tengerimalaca is alkalmas...
Öreg
2011. március 12. 20:08
A klubrádió és az élvezeti érték. Ez bekerül a rekordok könyvébe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!